Görüş Bildir
Haberler
Kaderimin Oyunu 'Cemal' Akın Akınözü Kimdir? Akın Akınözü Nereli ve Kaç Yaşında?

Kaderimin Oyunu 'Cemal' Akın Akınözü Kimdir? Akın Akınözü Nereli ve Kaç Yaşında?

Yeni sezonun gelmesiyle kanallar yeni projeleriyle gündeme geliyor. Dikkat çeken projelerden biri de Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu oldu. Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi oyuncuların yer aldığı dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın ardından izleyiciler Kaderimin Oyunu dizisi hakkında araştırmalara başladı. Peki, Kaderimin Oyunu 'Cemal'  Akın Akınözü kimdir?  Akın Akınözü nereli ve kaç yaşında? İşte Akın Akınözü hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile 3 Aralık akşamı ekrana gelecek. Kaderimin Oyunu dizisi oyuncuları ve konusu merak edilen konulardan biri oldu. Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı dizide genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren Asiye’nin hayatı anlatılıyor. Peki, Kaderimin Oyunu 'Cemal' Akın Akınözü kimdir? Akın Akınözü nereli ve kaç yaşında?

Kaderimin Oyunu 'Cemal' Akın Akınözü Kimdir?

Kaderimin Oyunu 'Cemal' Akın Akınözü Kimdir?

Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamladı ve oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Akın Akınözü, 2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım attı. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy gösterdi, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol aldı. Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

Akın Akınözü Rol Aldığı Yapımlar?

Akın Akınözü Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem

  • 2016 Arkadaşlar İyidir

  • 2017-2018 Aslan Ailem

  • 2017-2018 Payitaht: Abdülhamid

  • 2019- Hercai

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın