Görüş Bildir
Haberler
Kaç Çocuk Sahibi Olacağını Söylüyoruz!

etiket Kaç Çocuk Sahibi Olacağını Söylüyoruz!

Easterling
16.12.2019 - 15:58 Son Güncelleme: 28.12.2019 - 16:11

5 olsun, bizim değil senin olsun 0_o

1. Çocuğun var mı?

2. Yalnız geçirdiğin vakitler senin için ne kadar önemlidir?

3. Ne kadar sabırlı bir insansındır?

4. Şimdi düşün, alışveriş merkezinde yürüyorsun ve ileride 6 çocuklu bir aile görüyorsun! Tepkin?

5. Sence çocuk yetiştirmek külfetli bir şey midir?

5. Sence çocuk yetiştirmek külfetli bir şey midir?

6. "Tek çocuk" meselesi hakkında ne düşünüyorsun peki?

7. Çocuğunun nasıl birisi olmasını istemezsin?

8. Çocuğunu nerede büyütmek istiyorsun?

9. Son soru çok önemli: Çocuklar hakkında gerçekten ama gerçekten ne düşünüyorsun?

"İkizler"in Olacak!

"İkizler"in Olacak!

Hastaneye gittin bir tane, eve geldin 2 tane; yani bir beklerken ikincisi promosyon olarak gelecek. Fakat dünyanın en güzel şeyi, ikizlere sahip olmak değildir de nedir: Adeta mutluluğun resmi. Evet, dışarıdan ürkütücü gibi geliyor olabilir; çünkü aynı zamanda ikisiyle uğraşmak ölüm. Fakat sende bu işi kaldırabilecek güç var, inanıyoruz sana. Hem ikiz dediğin zehir gibi zeki olur; biz daha alık/salak bir ikizle karşılaşmadık :)

5 veya daha fazlası olacak 0_o

5 veya daha fazlası olacak 0_o

Oooo!.. Evet, evet senin 5 veya daha fazla çocuğun olacak. Senin zorluklar karşısında yılmayan, sorumluluk alabilen bir kişiliğin var, korkmuyorsun bunca sorumluluktan. İçinde öyle bir sevgi, öyle şefkat var ki, değil 5-6, 20 tane çocuğun olsa fark etmez, hepsine sevgini gösterebilirsin: Hiçbiri de sevgisiz kalmaz. Ayrıca çok fazla çocuk sanıldığı gibi ömür törpüsü değildir; aksine kişiye dinç ve genç tutar. Yorgun ama dinç ve genç :)

4 Çocuğun Olacak!

4 Çocuğun Olacak!

4 senin için çok ideal bir rakam bizce ve 4 çocuğun olacağı konusunda neredeyse eminiz. Çünkü sen tam bir aile insanısın; aile senin için kritik ve önemli bir kavram. Çünkü sende öyle bir şefkat var ki, dünyayı ısıtmaya yeter: Sıcacıksın yani. Evet zor ve yorucu olacak; ama onlarla yaşayacağın güzel anlar, biliyor musun, dünyadaki en zevkli şeyden daha iyi olacak. Ne güzel anlar, ne güzel anılar biriktireceksiniz bir bilsen :)

3 Çocuğun Olacak!

3 Çocuğun Olacak!

3 senin için sihirli bir sayı ve senin kesinlikle 3 çocuğun olacak: 2 erkek bir kız. Kız en küçük ve değerlisi; abileri de abi gibi abi! Sen aileye çok önem veren birisin ve bu muhteşem çocuklarla da gerçek mutluluğu bulacaksın. İşine daha konsantre olacak, çok daha dengeli bir insan olup çıkacaksın, hiç şüphesiz!..

2 Çocuğun Olacak!

2 Çocuğun Olacak!

Sen dengenin insanı olduğun için, senin 2 çocuğun olacak: 1 erkek bir kız: MUHTEŞEM DENGE! Şimdi tek çocuk malumun üzere sıkıntı; üç de biraz fazla... 2 iyidir iyi! Eşin ve bu iki muhteşem şeyle, Abidin Dino'nun bir türlü çizemediği mutluluğun resmini çizeceksin. Mutlu günler seni bekler!

Tek Çocuğun Olacak!

Tek Çocuğun Olacak!

Senin tek çocuğun olacak: Tüm ömrünü, zamanını, imkanlarını adayabileceğin; tüm konsantrasyonunu ona verebileceğin bir çocuk... 1 muhteşem bir sayı, azı karar çoğu zarardır zaten. Bize inanmıyorsan, tek çocuklulardan sorabilirsin; eminiz hepsi bize katılacaktır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1622
852
563
332
177
172
140
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Japonbalığı

İlk soruda çocuklarım var şıkkını işaretledim bana tek çocuğun olacak diyor ilginç bir bakış açısı 😂

Pasif Kullanıcı

işsizseniz çocuk yapmayın. birde olgunlaşmadan karar vermeyin. duygusal kararlar. iyi değil. 1 yapılca ise 1 taneyi geçmesin okulu çamaşırı bezi harçlığı ko... Devamını Gör

Funda Beyaz

hiç olmasın hatta kimse üremesin insan nesli bi tükensin artık ya