Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Yeni Koronavirüs Yasakları Olacak Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Yeni Koronavirüs Yasakları Olacak Mı?

Türkiye’de koronavirüs ile ilgili alınan yasak kararları Kabine toplantıları sonrasında açıklanıyor. Vatandaşlar, bu sebeple Kabine toplantısının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Kabine toplantısında koronavirüsle ile mücadele başta olmak üzere yurt içi ve dışındaki gelişmelerle ilgili ülke gündeminde önemli yer tutan konuların görüşülmesi bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yeni Koronavirüs Yasakları Olacak Mı?

Yeni Koronavirüs Yasakları Olacak Mı?

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre 8 Ekim’de 30 binden fazla kişide virüs tespiti edildi. Vatandaşlar, artan vakalar sonrasında yeni yasakların olup olmayacağını araştırmaya başladı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Türkiye'nin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı en son 27 Eylül'de gerçekleşmişti.

Bir sonraki toplantının ne zaman yapılacağı ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak 15 günde bir yapıldığı göz önüne alınırsa Kabine Toplantısı'nın 11 Ekim Pazartesi günü gerçekleşmesi ön görülüyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Vaka sayılarının günlük 28-30 bin bandında seyrediyor olması on günlük zaman dilimi için yaklaşık aktif 300 bin vakaya karşılık gelmektedir. Bu durumun kritik bir yük olduğunun farkında olmalıyız. Kişilerin genç olması sebebiyle sağlık sistemi zorlanmıyor olsa da sayı çok yüksek.' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asd

bidaha yasak gelirse atıcam kendimi bi yerden

asd

işyerimi kapattım bu salak yasaklar yüzünden ve gırtlağa kadar borçtaym