Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Koronavirüs Yasakları Geri Mi Gelecek?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Koronavirüs Yasakları Geri Mi Gelecek?

Türkiye’de koronavirüs yasaklarının geri gelebileceği konuşuluyor. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre, 26 Eylül’de 25 bin 861 kişide virüs tespit edildi. Vaka sayılarının uzun süredir 20 binin üzerinde seyretmesi sebebiyle, yeni yasakların olabileceği iddia ediliyor. Türkiye’de koronavirüs ile ilgili yasaklar Kabine toplantısında alınıyor. Peki, bu hafta Kabine toplantısı olacak mı? Koronavirüs yasakları geri gelecek mi? İşte Kabine toplantısı ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine toplantısı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Daha önce 15 günde bir yapılacağı açıklanan Kabine toplantısı, en son üç hafta önce yapılmıştı. Vatandaşlar, ‘Kabine toplantısı ne zaman?’ sorusuna cevap arıyor. İşte 27 Eylül Kabine toplantısı ve gündemdeki maddeler…

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine toplantısı, saat 15.00’de başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, toplantı sonrasında saat 19.00’da açıklama yapması bekleniyor.

Koronavirüs Yasakları Geri Mi Gelecek?

Koronavirüs Yasakları Geri Mi Gelecek?

Türkiye’de yaz ayları boyunca yasaklar iptal edilmişti. 6 Eylül’de yürürlüğe giren son genelgeye göre, iki doz aşısını tamamlamamış vatandaşlara bazı yasaklar uygulanmaya başlanmıştı. Aşı olmayan vatandaşlar, şehirler arası ulaşımda, tiyatroda ve konserde PCR testi göstermek zorunda.

Kış aylarının gelmesiyle kapalı alanlarda bulaş imkanı artacak. Kabine toplantısının gündeminde yeni yasaklar var.

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre lokanta, kafe, restoran gibi kapalı ve kalabalık ortamlara girişte test zorunluluğu gibi formüllerin ele alınabileceği belirtiliyor.

Ayrıca Kabine toplantısının bir diğer önemli gündem maddesi de fahiş fiyatla mücadele çalışmaları olacak. Erdoğan, kabinede alınan kararları ‘Millete Sesleniş’ konuşmasıyla kamuoyuna duyuracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın