Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? 1 Mart Normalleşme Adımları Neler Olacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? 1 Mart Normalleşme Adımları Neler Olacak?

Türkiye’de yaşanan koronavirüs pandemisi sebebiyle kısıtlamalar uygulanıyor. Yasak kararlarının alındığı Kabine toplantıları vatandaşların gündeminde. Hem hafta içi hem de hafta sonu uygulanan yasaklarla bunulan vatandaşlar, 1 Mart’ta başlayacak normalleşme adımlarının ne olacağını araştırıyor. Son yapılan Kabine toplantısında önemli kararlar alınmış ve kafe ile restoranların açılışı için bir sonraki kabine toplantısı işaret edilmişti. Peki, bu hafta Kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte sosyal medyanın gündeminde olan Kabine toplantısı ile ilgili son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Kabine Toplantısı Olacak Mı?

Bugün Kabine Toplantısı Olacak Mı?

Cumhurbaşkanın günlük olarak açıklanan programına göre bugün Kabine toplantısı olamayacak. Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Ancak geçtiğimiz Kabine toplantısında açıklanan 1 Mart normalleşme adımlarının ne olacağı belli oldu.

1 Mart Normalleşme Nasıl Yapılacak?

1 Mart Normalleşme Nasıl Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı, illeri düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli diye dört gruba ayıracak ve bakanlığın belirlediği kriterlere göre bazı illerde normalleşme başlayacak. Yüksek riskli bölgeler ise normalleşme için bekleyecek.

1 Mart itibariyle ilkokul, 8. ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak.

Yaklaşık üç aydır kapalı olan kafe ve restoranlar, 1 Mart’tan sonra belirli kurallarla açılacak. Kafe ve restoranlar için HES kodu uygulaması kullanılacak.

Hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının saatleri belirli illere göre azaltılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın