Görüş Bildir
Haberler
Kaan Sekban Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Kaan Sekban…

Kaan Sekban Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Kaan Sekban…

Komedyen Kaan Sekban, Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu oldu. Program müzik hünerlerini sergileyen Kaan Sekban’ın hayatı ve kariyeri araştırılıyor. 18 Ocak 1983 yılında dünyaya gelen Kaan Sekban, son olarak yaptığı talk show ile geniş kitleler tarafından yanındı. Peki, Kaan Sekban kimdir? İşte Kaan Sekban’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin beraber sunduğu Şarkılar Bizi Söyler’in bu akşamki konukları Şevval Sam ile Kaan Sekban oldu. Söylediği şarkılarla dikkatleri çeken Kaan Sekban, sosyal medyada gündem oldu.

Kaan Sekban Kimdir?

Kaan Sekban Kimdir?

Kaan Sekban 18 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi. Türk komedyen.

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983'te Semiramis ve Kurtuluş Sekban çiftinin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Garanti Bankası'nda on yıl çalıştıktan sonra beklediği terfiyi alamayınca görevinden istifa etti. Daha sonra oyuncu olmak için atölyelere katıldı ve bir müzikalde rol aldı. Evinde çektiği ve kurumsal hayatı hicvettiği skeçlerle ünlendi. Tebrikler Kovuldunuz! adlı kitabı Haziran 2017'de yayımlandı. Bir derginin okuyucu anketinde 'yılın en iyi liderlik kitabı' seçildi. Sekban daha sonra Kaan Sekban Saçmalar adlı tek kişilik sahne gösterileri yapmaya başladı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın