Görüş Bildir
Haberler
Jüpiter Yaralı Chiron ile Kavuşuyor!

etiket Jüpiter Yaralı Chiron ile Kavuşuyor!

Dr.Astrolog Şenay Devi
08.03.2023 - 09:09 Son Güncelleme: 12.03.2023 - 11:09

Mart, ortaya çıkmaya hazırlanan tüm nadir ve muhteşem kozmik hizalanmalar nedeniyle 2023'ün en güçlü aylarından biri. Mart aynı zamanda Nisan ayında başlayacak olan tutulma sezonunun da önünü açıyor.

Tüm bu kolektif kozmik enerji, bizi dünya ve ruh seviyesinde büyük dönüşüm, değişim ve evrim enerjisi ile dönüştürüyor. Eskiyi özgürleştirdiğimiz ve yeniyi karşıladığımız büyük bir tasfiye anı bizleri karşılıyor. Kapı açıldı girmek ve yol almak için kalplerimizi karanlıktan temizleme zamanı!

Mart aynı zamanda Koç burcundaki Jüpiter ve Chiron'un hizalanması sayesinde güçlü bir şifa portalı sunuyor bizlere kanayan yanlarımızın iyileşebilmesi için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüpiter + Chiron: Güçlü bir şifa portalı

Jüpiter + Chiron: Güçlü bir şifa portalı

Jüpiter, genişleme ve bolluk gezegenidir ve Chiron, yaralı şifacı olarak bilinen bir asteroittir. 9-15 Mart 2023 tarihlerinde 12 yıl sonra ilk kez bir araya geldiklerinde güçlü bir portalın kilidi açılacak gökyüzünde ve güçlü şifa enerjisinin zihnimizin, bedenimizin ve ruhumuzun en derin köşelerine iletilmesine yardımcı olacak. Almak ve kabul etmek bizlerin iradesinde seçimlerimizde!

Bu güçlü şifa, tüm varlığımıza bir dalga etkisi göndererek bizi özümüze taşıyacak. Bu güçlü şifa anı, asla iyileşeceğimizi düşünmediğimiz yaraların acıların bizi bize küstüren travmalarını silip süpürecek.

Bu acılar, asla iyileştiremeyeceğimizi ya da unutamayacağımızı düşündüğümüz her şeyde en yüce hayrımıza olan farkındalığı kazanmamızı sağlayacak ve yerini bütünlüğe, daha derin bir anlayışa, şefkate ve güce bırakacaktır.

Hayat bir  savaş yaşamlarımızda ki acı izleri ve yaraları yeni bir hayata başlamamız için ve bizi daha önce yaşamayı dahi  hayal bile edemeyeceğimiz yerlere götürecek. Bu savaş yaralarımızdan kaçmak yerine kendi güçlerimizi açığa çıkaracak ve potansiyelimizin tamamını fark etmemize yardımcı olacaktır.

Mucize şifaların gerçekleşmesini bekleyin; güzelliğin en karanlık köşelerden yükselmesine inanın en kötü umutsuzluktan küçücük bir umut kırıntısının bile yeşermesine olsun niyetleriniz.

Jüpiter ve Chiron sadece 12 yılda bir, bir araya geldiği için, bu enerjiyi almaya kabul edip dönüşüp şifalanmaya hazır olsun.

Sunulan iyileştirici hediyeleri almak için kendinizi zihinsel kalpsel olarak açık tutun. Kalbinizi ve zihninizi açın ve trajedinin en karanlık köşelerinde bile bulunabilecek bir güzellik olduğunu bilin. Kurtulduğunuz kabuslardan bile iyiliğin mümkün olduğu bir yol bulacaksınız.

Jüpiter ve Chiron Koç'ta

Jüpiter ve Chiron'un ateşli Koç burcunda bir araya gelmesi, yaraların hayatın ve hatta belki de kaderimizin bir parçası olduğunu anlamamıza rehberlik ediyor.

Koç enerjisi ateşli, bağımsız, cesur, girişimci ve cüretkardır. Bu maceracı ruhun yaralar, hatalar ve zorluklarla karşılaşması doğaldır. İyi yaşanmış bir yaşam için, bölge ile birlikte gelir.

Sevgiyi hissetmediysek keder hissedemeyiz. Gerçek neşenin nasıl bir his olduğunu bilmiyorsak üzgün hissedemeyiz. Hata yapmazsak başarılı olamayız.

Koç burcundaki Chiron bize yaralarımız aracılığıyla öğrendiğimizi, büyüdüğümüzü, olgunlaştığımızı ve kendimizin daha dolu üst bir versiyonuna adım attığımızı hatırlatır bizlere.

Bazı yaralar bizi zayıflatabilir, ancak zamanla bizi tekrar bütün yapan şey bu yaralardır. Belki eskisi gibi değil ama daha uyanık bir şekilde. Belki de olmamız gereken kişi olmamızı sağlayacak şekilde.

Jüpiter dokunduğu her şeyi genişletme yeteneğine sahiptir. Varlığı, dikkat etmemiz gereken şeyleri büyütebildiği için bolluk gezegeni olarak bilinir. Jüpiter, ince detaylara takılıp kalmaktansa bizi daha büyük resme odaklıyor.

Jüpiter Koç burcunda seyahat ederken bazı hayallerimizi ve dileklerimizi büyütüyor, daha fazla cesarete ihtiyaç duyduğumuz yerleri büyütüyor ve ruh amacımızı büyütüyor.

Jüpiter ve Chiron bu ateş burcunda bir araya geldiğinde kendimizi açıkta hissedebiliriz. Gözlenmek, dinlenilmek veya teslim olmak için yaraların yüzeye çıktığını hissedebiliriz. Bu şifa portalı güçlüdür ve oturmak, var olmak ve ortaya çıkarmak için bizim açımızdan biraz çalışma gerektirebilir.

Jüpiter ve Chiron şifa portalı ile çalışmak

Chiron, kaderimizin ve yaşam yolumuzun bir parçası olan yaralardan kaçmadan yüzleşebilme cesaretini kazandıracak bizlere. Chiron'un açtığı yaralar genellikle bizim hatamız değil ya da önleyebileceğimiz bir şey değil.

Belki de bunu bilmek, taşıdığımız acı verici yaraların etrafındaki suçluluk, utanç ve suçlamanın bir kısmını ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır.

Jüpiter, umut ışığına odaklanmamıza yardımcı olur. Tünelin sonundaki ışığı görmemize ve bulunduğumuz yerden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğimize yardımcı olur. Jüpiter her şeye olumlu bir dönüş sağlar, bu nedenle zorlu bir süreçten geçiyorsanız buna açık kalın ki ışık karanlığı alt etsin.

Ancak karanlığı kabul etmek şu soruyu sormamıza yardımcı olabilir: Sırada ne var? Ve belki sırada ne olduğunu hayal ettiğimizde, içini biraz umut, biraz kahkaha ve biraz da sevgiyle doldurabiliriz.

Yaralı ve yaralı olsak da güzel bir hayatı hak ettiğimiz fikrini belki de memnuniyetle karşılayabiliriz. Hâlâ devam edebilir ve hayatımızda mutluluk, umut ve anlam bulabiliriz.

Jüpiter ve Chiron'un Koç burcunda bir araya gelmesi, hayatımızın ihtiyaç duyan tüm alanlarında şifaya kucak açmak ve ne kadar acı verici olursa olsun yaralarımızın uyanmış bir yaşam için katalizör olabileceğini hatırlamak için harika bir fırsattır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Hocam değil dokunma jüpiter bizzat bize girse yine sevgisizlik yine sahte insanlar yine keder anasını sattığım dünyasında…Bende ters etki yaptı hocam jüpiter 😅😅 Devamını Gör