Görüş Bildir
Haberler
Yeni Jimdo İle Site Kurma Deneyimi Yenilendi

Yeni Jimdo İle Site Kurma Deneyimi Yenilendi

Web Sitesi Haberleri
05.09.2014 - 13:39 Son Güncelleme: 05.09.2014 - 17:51

Dünyanın önde gelen web site kurma hizmetlerinden Jimdo, bugün kurulduğu 2007 tarihinden beri en kapsamlı güncellemesini kullanıcılarıyla  buluşturdu. İnovatif stil düzenleyicisi, isteğe göre düzenlenebilir şablon seçenekleri ve daha hızlı ve optimize arayüzü ile Jimdo, web site kurma alanında  standartları bir adım ileriye taşıyor. Bu sayede artık kodlama bilgisi olmayanların bile diledikleri şekilde bir web sitesi  kurmaları çok daha kolay.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jimdo'nun kullanıcı arayüzü de yeniden düzenlenerek daha hızlı ve akıcı hale getirildi. Modern görünümlü yeni arayüzde en sık kullanılan öğelere daha kolay ulaşılabilmesinin sağlıyor. Ayrıca resimlerin arka planda yüklenmesi, bekleme süresini önemli ölçüde  azaltıyor ve site içinde öğeler çok daha akıcı bir şekilde taşınabiliyor.

Jimdo Hakkında

Jimdo bilgisayar, akıllı telefon veya tablet üzerinden web sitesi  kurmanın en kolay yoludur. Hızlı basit ve kullanıcı dostu bir arayüz ile Jimdo herkese dilediği biçimde bir internet sitesi, blog ya da e-ticaret sitesi oluşturma imkanı sağlar. Şirket, 2007 yılında Christian Springub, Fridtjof Detzner ve Matthias Henze tarafından  Almanya'da kurulmuştur ve günümüze kadar web sitesi kurma alanına getirdiği yeniliklerle standartları yükseltmiştir. Hamburg, San Francisco, ve Tokyo'daki ofislerinde 170'den fazla çalışanı bulunan Jimdo 11 farklı dilde 12 milyondan fazla web sitesine ev sahipliği yapmaktadır.

Daha fazla bilgi için: Yeni Jimdo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0