Görüş Bildir
Haberler
Japonlar, Twerk Dansı Yapan Robot İcat Etti

Japonlar, Twerk Dansı Yapan Robot İcat Etti

Pchocasi
25.07.2014 - 14:11 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 14:59

Japonlar, Twerk Dansı Yapan Robot İcat Etti

Japonlar bilim ve ilim alanında dünyaya çoğu zaman örnek olurken, son buluşları Twerk dansı yapan robot pek olmadı gibi.

Japon bilim adamları tarafından test süreçlerinden defalarca geçirilip, gerçek twerk yapan kızların popolarından örnekler aldıktan sonra kodlamalarını birebir uyarlayan Japon’lar, sonunda amaçlarına ulaştı. Toplamda 747 gün süren çalışmalarda ortaya Twerk Robot 1.0 çıkıyor.

GERÇEK İNSAN KALÇASI ÜRETİMİ

Videoyu izlediğinizde ilk olarak kalçanın nasıl yapılacağının plan ve projesini çizen Japon’lar, ardından hızlı bir şekilde şekillendirmeye geçiyorlar. Gerçek insan kalçasına benzeyen malzemelerden üretilen bu robot ilerleyen zamanlarda daha da geliştirileceği bekleniyor.

Şuanlık sadece ayaklar ve kalça ile verilen komutları yerine getiren Twerking robot , videonun sonlarına doğru çok tutulduğunu ve satışa çıkartıldığını gösteriyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan Japon’ların ilginç buluşu Twerking robotu izleyelim.

TWERKING ROBOT – VİDEO

Kaynak: http://www.pchocasi.com/japonlar-twer...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Basement Jaxx - Never Say Never ft. ETML

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
7
6
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

İşte bu yüzden seviyorum japonları

tuğceyy

ne gerek var boyle seylere aq

Kara Kedi

Hey allamm.. O kadar çoklar ki, biri düşünmese diğeri düşünür abuk subuk işleri. O teknolojiye yatırdığınız parayla twerk'in kralını yapan hatun kişiler bulu... Devamını Gör