Görüş Bildir
Haberler
Jandarma Genel Komutanlığı Subay Alım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Jandarma Genel Komutanlığı Subay Alım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Jandarma Genel Komutanlığı, toplam 550 muvazzaf ve sözleşmeli subay alımı yapılacağını duyurmuştu. Subay alım başvuruları, 17 Şubat itibariyle başladı. Jandarma subay alım başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. İşte Jandarma Genel Komutanlığı subay alımı için yapılması gerekenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jandarma Subay Alım Başvurusu Son Gün Ne Zaman?

Jandarma Subay Alım Başvurusu Son Gün Ne Zaman?

Açıklanan subay alımlarına ilişkin Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığının internet sitesinden paylaşılan başvuru kılavuzunda yayımlanan bilgiye göre, Jandarma Genel Komutanlığında istihdam etmek için birçok branşda 473'ü erkek, 77'si kadın toplam 550 muvazzaf/sözleşmeli subay alımı yapılacak. 

17 Şubat’ta başlayan Jandarma Subay Alım başvuruları 28 Şubat tarihinde sona erecek.

Öte yandan Sahil Güvenlik Komutanlığında ise çeşitli branşlarda istihdam etmek üzere 18'i erkek, 2'si kadın, 20'si erkek ya da kadın toplamda 40 sözleşmeli subay alımı yapılacak.

Jandarma Subay Alım Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Jandarma Subay Alım Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Subay başvurusu için e-Devlet portalına giriş yaparak buradan yer alan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden başvuru gerçekleştiriliyor. e-Devlet giriş bilgileri olmayan kişiler, PTT'den T.C. kimlik numaralarıyla birlikte geçici e-Devlet şifresi alabiliyor. Bu giriş bilgileri ile birlikte adaylar, e-Devlet sistemine T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilecekler ve başvuru yapabilecekler.

SUBAY ALIMI 2021 BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın