Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Her Çocuğun Mutlaka Seyretmesi Gereken 20 Animasyon Filmi

etiket İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Her Çocuğun Mutlaka Seyretmesi Gereken 20 Animasyon Filmi

Çocuğunuzla birlikte mutlaka izlemeniz gereken 25 animasyon filmini sizler için derledik!

1. Coco

Disney/Pixar yapımı olan ve 7 yaş ile üzerine hitap eden Coco, Meksika'da kutlanan Ölüler Günü Festivali'nden ilham alıyor. Müzik yapması yasaklanmasına rağmen müzisyen olmayı hayal eden Miguel'in öyküsünü anlatan filmde çocuğunuzla birlikte duygusal anlar yaşayabilirsiniz...

2. Wall-E

5 yaş ve üzerine hitap eden Wall-E dünya üzerindeki son robot ve eskiden kalan atık çöpleri topluyor. Eve adında dişi bir robotla tanışmasıyla yepyeni bir tutkuya yelken açan Wall-E'nin verdiği dünyamızı korumakla ilgili mesajlar epey öğretici...

3. Karlar Ülkesi

Doğum günlerinde, kutlamalarda ya da günlük yaşamda sık sık kıyafetlerine, saçlarına rastladığımız güzeller güzeli Elsa'nın filmini eklemeden olmazdı elbette... Herkesi ve her şeyi buza çevirmekle lanetlenmiş karlar kraliçesi Elsa ve cana yakın kız kardeşi Anna'nın öyküsünü anlatan filmde kardan adam Olaf, dağcı Kristoff ve sevimli ren geyiğine bayılacaksınız! Film, 5 yaş ve üzerine hitap ediyor.

4. Külkedisi

Hepimizin aşina olduğu Külkedisi masalının uyarlaması olan filmde konuşan fareler, sakar kahraman bir köpek, iyilik perisi, harika şarlılar ve kötü üvey anne gibi unsurlar çok çarpıcı... Her ne kadar toplumsal cinsiyet anlamında zorlayıcı ögeler içerse de genel izleyici kitlesi için mutlaka seyredilmesi gereken filmlerden biri.

5. Küçük Denizkızı

Bir prense aşık olduktan sonra insan olmayı isteyen denizkızı Ariel, bir çift bacak karşılığında şarkı söyleme yeteneğinden vazgeçiyor. İnanılmaz şarkıları ve muhteşem deniz altı görüntüleriyle bu filmde çok eğleneceksiniz! Film, 5 yaş ve üzerine hitap ediyor.

6. Kubo ve Sihirli Telleri

Küçük Kubo, intikam isteyen ruhtan kaçarken Maymun ve Böcek'le tanışıyor ve geçmişinin peşine düşüyor. 9 yaş ve üzerine hitap eden filmde Kubo'nun macera boyunca sihirli tellere sahip olan enstrümanını kullanması gerekiyor.

7. Neşeli Ayaklar

5 yaş ve üzeri izleyici kitlesine hitap eden Neşeli Ayaklar'da Mumble ve onun neşeli ayaklarıyla müthiş bir serüvene çıkacaksınız...

8. Karmakarışık

Klasik Rapunzel masalını yeniden yorumlayan ve sahip olduğu yeteneklerin yalnızca saçlarından ibaret olmadığını keşfeden prensesi anlatan film 5 yaş ve üzerine hitap ediyor. Kadının gücünü anlatan bu hikayeyi mutlaka izlemelisiniz!

9. Oyuncak Hikayesi

Genel izleyici kitlesine hitap eden ve her yaşta insanı büyüleyen Oyuncak Hikayesi'nde Andy ve onun çok sevdiği oyuncaklarını izliyoruz. Buzz Lightyear ve kenara atılan Woody'nin serüvenleriyle çok ama çok eğleneceksiniz...

10. Komşum Totoro

Küçük kız Satsuki'nin yeni taşındıkları evlerinde büyülü yaratıklarla yaşadığı fantastik maceraları anlatan film her yaştan izleyici hitap ediyor. Ormanın koruyucusu Totoro, Satsuki'ye bu yeni hayata alışması için o kadar güzel yardım ediyor ki bayılacaksınız...

11. Peter Pan

Klasik kitaptan uyarlanan ve genel izleyici kitlesine hitap eden film büyümek istemeyen çocuklar için birebir! Peter Pan, Wendy ve iki erkek kardeşini ile peri arkadaşı Tinkerbell'i de alarak çocukların asla büyümediği Var Olmayan Ülke'ye gidiyor. Kaptan Kanca'nın da dahil olduğu serüven görsel bir şölen sunuyor.

12. Moana

Çocukları kendine güven ve saygıyla ilgili önemli dersler öğrettiği bir yolculuğua çıkaran Moana, yaşadığı adanın ötesinde neler olduğunu merak ediyor ve cesur bir yolculuğa çıkıyor. Güçlü kız imajıyla endüstrinin tüm prenseslerine karşı çıkan Moana'yı mutlaka izlemelisiniz! Film, 6 yaş ve üzerine hitap ediyor.

13. Aslan Kral

Ormanın kralı olan babasının yolundan gitmeyi isteyen Simba'nın, onu kaybettikten sonra yaşadıklarını anlatan film genel izleyici kitlesine hitap ediyor.

14. Kayıp Balık Nemo

Evinin ötesindeki dünyayı keşfetmeyi isteyen Nemo'nun babasından uzağa yüzmesiyle başlayan macerası ve denizin altındaki yaşam sizi büyüleyecek...

15. Zootropolis: Hayvanlar Şehri

Film Zootropolis'te polis memuru olabilen ilk tavşan Judy Hopps, sinsi tilki Nick Wilde, motorlu taşıtlar departmanında çalışan tembel hayvan ve mafya farenin maceralarını anlatıyor. 8 yaş ve üzerine hitap eden filmde bol bol gülme garantisi var!

16. Sevimli Canavarlar

Genel izleyici kitlesine hitap eden filmde çocukları korkutmaları için eğitilen canavarların ve insanların dünyasından yanlışlıkla içeri alınan küçük kızın maceralarını izliyoruz. Zekice esprilerle donatılmış senaryoda bol bol sevgi bulacaksınız!

17. İnanılmaz Aile

Süper güçlerini kullanması yasaklanan Bay İnanılmaz ve ailesini anlatan filmde kahramanlarımız güce aç bir robotu alt etmek üzere son bir maceraya çağrılıyorlar. Film, 7 yaş ve üzerine hitap ediyor.

18. Shrek

6 yaş ve üzerine hitap eden filmde Shrek adlı devin bataklıktaki evini, arkadaşlarını ve Prenses Fiona'yı kurtarmasını izliyoruz.

19. Bambi

Dünyayı yeni keşfeden geyik yavrusu Bambi, tavşan Thumper ve kokarca Flower'ın maceralarını anlatan film her ne kadar sarsıcı olsa da genel olarak renkli karakterlerden oluşan orman hayatı küçük çocukların çok hoşuna gidecek!

20. Cesur

Kralın okçuluk konusunda epey yetenekli kızı Merida'yı anlatan filmde güçlü kız imajıyla ilgili çok fazla şey öğreniyoruz!

Siz de çocuğunuzla birlikte izlediğiniz filmleri yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
746
410
205
172
147
139
133
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fedai Cifr

ŞUNU HALA ANLAMIYORSUNUZ DEĞİL Mİ ? ANİME VE ANİMASYON FİLMLER ÇOCUKLAR İÇİN ÜRETİLMEMEKTEDİR! CAHİLSİNİZ, CAHİL KALACAKSINIZ!

gaydırı guppak

buz devri ejderhanı nasıl eğitirsin ve croods olmadan liste mi olurmuş :)

Suheyla Yusifli

hani buz devri?? hani Sid? onsuz liste mi olurmus canim :)

Suheyla Yusifli

aynen ya yuz kere izlesem bikmam yani