Görüş Bildir
Haberler
İzlediğimiz Dizi ve Filmlerde Hem Görünüşü Hem Karakteri ile Kalplerimizi Çalan 10 Sporcu Karakter

İzlediğimiz Dizi ve Filmlerde Hem Görünüşü Hem Karakteri ile Kalplerimizi Çalan 10 Sporcu Karakter

Begüm
06.05.2023 - 11:02

İzlediğimiz anda içimizdeki spor aşkını iyice arttıran karakterleri hatırlayanlar buraya! İşte sporu sevmemizi hatta spora başlamamızı sağlayan dizi ve filmlerin unutulmaz karakterleri bu listede!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Johnny Lawrence

Kabul edelim hepimiz bir dönem Johnny Lawrence ile kareteye başlayıp ortalığı yıkıp dökmek istedik. İşte bizi spor ile tanıştıran Lawrence, The Karate Kid'i ve sporu sevdiren o eşsiz karakter olarak hafızalarımıza çok ama çok iyi şekilde kazındı!

2. Becky O’Shea

2. Becky O’Shea

Bir diğer ismi ile Icebox bizi kadınların da sporda erkekler kadar başarılı olabileceğini gösteren unutulmaz karakterlerden biri. İnsanın izledikçe içindeki spor aşkı ve inancı artıyor!

3. Maggie Fitzgerald

3. Maggie Fitzgerald

Erkek egemen sporunda yükselerek adını altın harfler ile yazdıran Maggie Fitzgerald boksa olan bakış açımızı değiştirirken günlük hayatta da daha aktif olmamızı sağladı kabul edelim.

4. Kat Baker

İzlediğimiz anda hepimizi buz pistine davet eden Spinning Out gerçekten unutulmazlardan biri oldu. Şöyle piste çıkıp Kat Baker gibi harikalar mı yaratsak?

5. Nash Nasser

Hep birlikte bizi tenis oynamaya heveslendiren Red Oaks ve onun unutulmaz karakteri Nash Nasser resmen bizi kortlara çağrıyor! Hazırsak tenis kıyafetimizi ve raketimizi alalım gidelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Troy Bolton

Küçüklüğümüzde hepimizi basketbol aşığı yapan Troy Bolton'ı unutmak ne mümkün! High School Musical'ın efsanevi karakteri Troy Bolton bize hem müziği hem de basketbolu sevdirdi.

7. Jim Brockmire

7. Jim Brockmire

Kabul edelim Brockmire izledikçe beyzbolu daha da bir sevdik ve keşke ülkemizde daha da yaygın olsa dedik. Teşekkürler bize beyzbolu sevdiren Jim Brockmire!

8. Tim Riggins

8. Tim Riggins

Gelmiş geçmiş en unutulmaz spor dizilerinin başında gelen Friday Night Lights'ın unutulmaz karakteri Tim Riggins ile spora aşık olanlar el kaldırsın!

9. Billy Beane

Beyzbolu sevdiren bir diğer karakter ise Brad Pitt'in canlandırdığı Billy Beane! Moneyball'ın unutulmaz karakteri Billy Beane ile umutlarımızı da tazeledik diyebilir miyiz?

10. Tonya Harding

10. Tonya Harding

Gerçek bir hikayeyi anlatan 'I, Tonya' filminin karakteri Tonya Harding bize ne olursa olsun vazgeçmememiz gerektiğini öğütleyen ve hepimizi buz patenine aşık eden bir isim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın