Görüş Bildir
Haberler
TV
İyilik 8. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı Yayınlandı! İşte İyilik Fragman ve Son Bölüm Özeti

İyilik 8. Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı Yayınlandı! İşte İyilik Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
14.06.2022 - 00:04

FOX TV ekranlarının yeni dizisi İyilik kısa sürede sevilen diziler arasında girmeyi başardı. Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi 8. bölümüyle sezon finaline girmeye hazırlanıyor. Dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İyilik 8. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 Nisan 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan İyilik dizisi her hafta Cuma akşamları saat 20:00'de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi yeni sezonda da ekranlarda devam edecek. İşte İyilik dizisi 8. bölüm (Sezon Finali) fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İyilik 8. Bölüm 1. Fragmanı (SEZON FİNALİ)

İyilik Son Bölümde Ne Oldu?

İyilik Son Bölümde Ne Oldu?

Neslihan Koray'dan öğrendiklerin sonrasında iyice kafayı yer ve Murat'ın her şeyini elinden almaya karar verir. Murat'ı hem holdingden hem de çocuklarından uzak tutmak isteyen Neslihan, Damla ile bir anlaşma yapmak ister. Öte yandan Murat ise yaşananlardan dolayı kendini sağlama almak ister ve Şahika'dan tamamen kurtulma planları yapar. Şahika'nın hastanede olmasını fırsat bilen Murat, Sinan'ı kendi tarafına çekmeye çalışmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın