Görüş Bildir
Haberler
İyi Görüntü İyi Hikaye 2’si 1 Arada: İzleyenlere Adeta Görsel Şölen Sunan 11 Film

İyi Görüntü İyi Hikaye 2’si 1 Arada: İzleyenlere Adeta Görsel Şölen Sunan 11 Film

Begüm
17.12.2022 - 15:07

Hem hikayesi güzel olsun hem de izlerken görsel dünyası beni büyülesin diyorsanız sizi tam olarak buraya alalım! Hikayesini besleyen görsel dünyası ile 2si 1 arada bir şölen yaşatan bu filmlere hızlıca bir göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşıklar Şehri (2016)

1. Aşıklar Şehri (2016)

Özet: Yolları kesişen iki insanın hikayesine odaklanan Aşıklar Şehri Los Angeles'ın büyülü dünyasına açılıyor. İkisi de sanat tutkusu ile dolu hayallere sahiptir. Aralarında başlayan aşk onları hayallerinden uzaklaştırırken farklı kapılar açar. 

Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend

Yönetmen: Damien Chazelle

2. Kızıl Tepe (2015)

2. Kızıl Tepe (2015)

Özet: Genç bir yazar olan  Edith Cushing, Thomas Sharpe isimli oldukça gizemli biriyle evlenir. Evlendikten sonra kocasının annesi ve kız kardeşiyle yaşadığı eve taşınır. Kan kırmızısı bir toprağa sahip tepenin üzerindeki bu evde her şey farklıdır...

Oyuncular: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain

Yönetmen: Guillermo del Toro

3. Büyük Budapeşte Oteli (2014)

3. Büyük Budapeşte Oteli (2014)

Özet: Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde yer alan Büyük Budapeşte Oteli'nde çalışan Gustave H oteli çok iyi tanıyan bir konsiyerj görevlisidir. Otele Zero Mustafa komi görevlisi ve belboy olarak başlar. Bu sırada Gustave'ın yaşlı sevgilisi hayatını kaybeder. Bu ikili birlikte Gustave'ın sevgilisine veda etmek için bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham

Yönetmen: Wes Anderson

4. İz Sürücü (1979)

4. İz Sürücü (1979)

Özet: Kapitalizmi odağına alarak filmi işleyen Tarkovski'nin tüm kahramanları güçsüzdür. Materyalist bir çağda zayıf insanların galip olacağına değinen Tarkovski yaptığı göndermeler ile yaratıcı ilişkisine de odaklanır. Filmde yer alan her karakter güçsüzken her birinin de özel bir doğaüstü gücü vardır.

Oyuncular: Alexandre Kaidanovski, Anatoly Solonitsyn, Nikolai Grinko

Yönetmen: Andreï Tarkovski

5. Pi'nin Yaşamı (2012)

5. Pi'nin Yaşamı (2012)

Özet: Hindistan'dan Kanada'ya giden yük gemisi yolda batar ve bu gemiden sadece sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hintli kurtulur. Pi, kayıktaki diğer hayvanlarla birlikte okyanusta hayatta kalmaya çalışır. Hayatta kalmanın yollarını ararken de kaplan ile iyi anlaşması gerekmektedir.

Oyuncular: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain

Yönetmen: Ang Lee

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sadece Aşıklar Hayatta Kalır (2013)

6. Sadece Aşıklar Hayatta Kalır (2013)

Özet: Uzun süredir yaşayan ve insanlık tarihindeki pek çok olaya tanıklık eden Eve ve Adam iki vampirdir. Birbirlerinden ayrı kalan bu iki aşık sonunda kavuşur. Fakat kavuşmaları ile birlikte Adam'ın kız kardeşi Ava'nın ziyareti her şeyi değiştirir. 

Oyuncular: Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska

Yönetmen: Jim Jarmusch

7. Her (203)

7. Her (203)

Özet: Yakın gelecekte her şeyin bilgisayar programları ile ilerlediği bir zamanda karısından boşanan Theodore Twombly bir gün televizyonda bir reklam görür. Kusursuz şekilde işleyen bir yapay zeka programı sunan bu reklam aracılığı ile Theodore, tamamen bir sanal bir ses olan Samantha ile tanışır. Bu tanışıklık Theodore'un hayatını değiştirir. 

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams

Yönetmen: Spike Jonze

8. The Fountain (2007)

8. The Fountain (2007)

Özet: Geçmiş, bugün ve gelecekte işlenen film üç ayrı hikayeyi içinde barındırıyor. Aşka dair sonsuzluğun peşinde olan erkeklere odaklanılan hikayelerde mayalı bir kaşif, tıp araştırmacısı ve uzay yolcusu vardır. Her biri onlar için değerli olan bir şeyi araştırır...

Oyuncular: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn

Yönetmen: Darren Aronofsky

9. Laurence Anyways (2012)

9. Laurence Anyways (2012)

Özet: Son kitabı ile ödül alan 35 yaşındaki bir profesör olan Laurence ilişkisinde oldukça mutlu biridir. Fakat sonrasında hayatında büyük bir değişikliğe karar verir. Bu değişiklik ile birbirini seven çiftin aşkı imkansız bir aşka dönüşür.

Oyuncular: Melvil Poupaud, Suzanne Clément, Nathalie Baye

Yönetmen: Xavier Dolan

10. Under the Skin (2014)

10. Under the Skin (2014)

Özet: İnsan formunda Dünya'ya gönderilmiş bir uzaylı olan Isserley, İskoçya'da yol kenarında otostop çeken insanları toplayıp yemeye hazır hale getiren biridir. Hem gerilim hem de aynı anda görsel şölen sunan bu film sizi başka bir dünyaya ışınlıyor...

Oyuncular: Scarlett Johansson, Paul Brannigan, Adam Pearson

Yönetmen: Jonathan Glazer

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Boşluk (2009)

11. Boşluk (2009)

Özet: Tokyo'da yaşayan ve belalı işlerle uğraşan Oscar'ın gözünden izlediğimiz film hem kışkırtıcı hem de göz alıcı. Bir gün polis baskınında vurularak ölen Oscar'ın ruhu direnir ve hiçbir yere ayrılamaz. Oscar'ın ruhu kardeşi Linda'yı korur.

Oyuncular: Nathaniel Brown, Paz de la Huerta, Cyril Roy

Yönetmen: Gaspar Noé

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın