Görüş Bildir
Haberler
İstisnasız Her Türk Erkeğinin Bilinçaltında Gün Yüzüne Çıkmayı Bekleyen 10 Düşünce

İstisnasız Her Türk Erkeğinin Bilinçaltında Gün Yüzüne Çıkmayı Bekleyen 10 Düşünce

Merve Ç.
10.02.2015 - 11:48 Son Güncelleme: 10.02.2015 - 11:52

Ne kadar medeni görünürse görünsün, ne kadar anlayışlı, düşünceli olursa olsun Türk erkeğinin genlerine işlenmiş, bilinçaltında gün yüzüne çıkmayı bekleyen bir takım düşünceler mevcut. Biliyorum yine itirazlar yükselecek 'hayır' diye bağıracak arkadaşlar, ama bu durum bile benim tezimde ne kadar haklı olduğumu ispattan öte geçmeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ailenin, ilişkinin reisi erkektir.

Hayat müşterektir, kadın erkek eşittir güzellemeleri ilişki çıkmaza girdiğinde, erkek söylediği bir şeyi yaptıramadığında yerini atalarından gelen 'olacak işte o kadar' çıkışlarına bırakır. Türk erkeğinin çağdaş yapısı istediği şeyler tıkır tıkır gerçekleştiğinde görünür, aksi halde yerini 'höyyt ben erkeğim' duruşuna bırakır.

2. Giyiniyorlar el kadar etekleri, memeler ortada...

Bakmayın erkeklerdeki 'ben sevgilimin/eşimin gardrobuna karışmam, istediğini giyebilir' afralarına. 'Mini etek giyen kız tacize uğradı' haberinin altına 'o kadar küçük eteği giyersen tabii ki ellerler' yazmak için can atan bir yabani var içinde.

3. Sorsanız her Türk erkeği kararında kıskanır ta ki tecrübe edene kadar

Teoride hiçbir Türk erkeği haddinden fazla kıskanmaz, hep kararında durur. Bu durum mesajına 1 dakika geç cevap verene, gece okuldan arkadaşınız not için mesaj atana kadardır. O zaman bir Türk erkeğinin kıskançlık seviyesinin şiddetini görme fırsatı bulabilirsiniz. Sesler yükselir, kırıp dökme başlar, ufaktan tehditler gelir.

4. Namustan önemlisi var mı?

Namus kavramı tabii ki önemli, ancak bir Türk erkeğinin anladığı çerçevede değil. Kendisi yaptıklarını gururla anlatan, başkalarının karısına kızına bakmakta bir beis görmeyen, sanal alemde fake hesaplarla fırtına gibi esen Türk erkeği, aynı şeyin onda birini sevgilisi/eşi yaptığında bir anda namus bekçisi kesilir. Çünkü Türk erkeği için namus hala ve hala sadece bacak arasında yuvalanmış bir şeydir. Bunu yıkmak mümkün değil.

5. Kadın yerini bilecek!

Neresi kadının yeri? Hani erkeğin yanıydı, hani eşittik, hani hayat müşterekti? Ama şartlar erkeğin istediği yönde gelişmezse kadının yeri bir anda belirleniveriyor, olay elinin hamuruna kadar gidiyor. Öyle ya Kayı boyunda kadının yerin çadırının içiydi, oranın efendisiydi kadın, yeri orası fazla açılmasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Delikanlılığın kitabı.

Bir yerlerde sanırım kadınların bilmediği bir delikanlılık kitabı var ve erkekler arada gidip ona bakıp bilgilerini tazeliyor. Erkekler bir kere delikanlı oldu mu artık kadın onun tüm söylediklerine evet demeli ve haddini bilmelidir. Karşında delikanlı var kadın, okunu, yayını ve kılıcını getir!

7. "Konuşturma beni" eşiği.

Bir erkeğin sevgilisinin/eşinin geçmişini yüzüne vurma, içindekileri kin kusar gibi kusma eşiğidir bu. Normalde çok anlayışlı, harika, düşünceli her Türk erkeği köşeye sıkıştığında bu kartı mutlaka kullanır. Mesela aldattığı mı ortaya çıktı hemen kadına 'seni de biliyoruz' der. Nedir bildiği sevgilisinin eski çıktıkları ve onlar hakkında kafasında kurduğu fanteziler. İnanmıyorsanız bir Türk erkeğini köşeye sıkıştırmayı deneyin. Onun için diyorum ki kızlar asla ama asla bir erkeğe tüm sırlarınızı vermeyin, illaki kullanacaktır.

8. Kadının götünü kaldırmayacaksın!

Tabii ki öyle, ne o kezoların götünü kaldırıyorsunuz öyle. Oysa Rus kızları, İtalyan kızları hiç sorgu sual etmeden hemen sevişiyor. Türk erkekleri ise Türk kezolarla uğraşıyor gariplerim. Bir Türk erkeği daima daha iyisini hak ettiği düşüncesindedir ama maalesef elindekini bile zar zor hak etmektedir. Bunu kabul ettikleri gün daha güzel günler göreceğimiz kesin. Fransız kızları kuyruktaymış, Türk erkekleri gelsin diye.

9. Biri şunu s.ksin ya!!

Bir kadından istemediği şeyleri duyan, kadın patronu olan, vs. her erkeğin istisnasız aklından geçen düşüncedir. İster çoban olsun ister profesör. Çünkü bir kadın sinirliyse mutlaka s.kilmesi gerekir. Erkeğin hiçbir suçu yoktur, güzel s.kilmemiş kadınlar hep kendisine patlamaktadır. Oysa erkeğe izin verseniz hemen fotokopi odasında o kadının sinirini alır. Çünkü aynı zamanda dünyanın en iyi sevişen erkekleri de Türk erkekleridir.

10. Türk kızı işte.

Türk erkeğinin en güzel bok atma yöntemidir ve istisnasız hepsinin içinde vardır. Nedir Türk kızı işte dedikleri? Kendisiyle sevişmeyen her kızdır. Çünkü ülkemiz cinsel devrimini yapmış, namus cinayetlerinden arınmış, kendisinden boşanmak isteyen karılarını yüzlerce kez bıçaklayan erkeler tecrit edilmiş bir ülkedir. Herkes cinselliğini korkusuzca yaşamaktadır. Böyle bir durumda bile sevişilmiyorsa kesin Türk kızıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus - Yollu lan bu!

Yukarıda bahsettiğimiz durumun tersi gerçekleşse, Türk kızı kazara bu erkeklerden biriyle sevişse bu seferde erkek kankalarına anlatırken o kızın yollu olduğunu iddia edecektir. Yani Türk kızıysan önünde iki seçenek var, Ya 'Tipik Türk kızı işte yaa'sındır ya da 'yollu, kaşar, motor, vs.' başka bir seçeneğin yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
567
257
48
27
23
17
2