Görüş Bildir
Haberler
İstedikleri Rolü Almak Uğruna Neler Yapmışlar Neler! Hayalleri Uğruna Yalan Söylemekten Çekinmeyen Oyuncular

İstedikleri Rolü Almak Uğruna Neler Yapmışlar Neler! Hayalleri Uğruna Yalan Söylemekten Çekinmeyen Oyuncular

Kumsal
22.12.2022 - 09:17

Çoğumuzun çok istediği bir işi almak için öz geçmişini olandan daha fazla yetenek ve deneyimlerle doldurduğu zamanlar olmuştur. İnanmayabilirsiniz fakat bunu ekranda izlediğimiz başarılı oyunculardan bazıları da yapmış! Buyurun, içeriğimizde bu isimler kimlermiş, bakalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tenoch Huerta

1. Tenoch Huerta

Huerta, bir Marvel filminde kötü adam rolünü oynayan ilk Meksikalı aktörlerden biri olarak tarihe geçen bir isim. Ancak 2022'de yaptığı bir röportajda bu rolü almak için yapımcılara yalan söylediğini itiraf etti. İlk görüşmede, yüzme biliyor musun sorusuna hiç boğulmadım, diyerek kaçamak bir cevap vermiş. Daha sonra ise yüzemediğini itiraf etmek zorunda kalmış.

2. George Clooney

2. George Clooney

Clooney ise bir keresinde deneyimi hakkında yalan söylemiş. Aslında rol almadığı bir filmi öz geçmişinde gösterince başvurduğu yeni filmin yönetmeni bunun doğru olmadığını anlamış. Çünkü yönetmen o filmde bizzat çalışmış! Foyası ortaya çıkan Clooney ise yönetmene yalvar yakar durumu izah etmiş. Sonunda Grizlly II: Revenge filminde rol olmayı başarmış!

3. Morgan Freeman

3. Morgan Freeman

Etkileyici sesiyle ünlü Freeman ise seslendirmeni olduğu yapımda oyunculuk yapmak istediği için ilginç bir yola başvurmuş. Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Oblivion filmi için anlatıcı olarak kontrat imzalayan aktör, filmde o kadar rol almak istemiş ki ses tellerinde bir sorun olduğunu söylemiş. Böylece kontrat yapıldığı için ekip, ona bir rol vermek zorunda kalmış.

4. Hugh Lauire

4. Hugh Lauire

Hugh Lauire ise Dr. House rolünü almak için Amerikan aksanını taklit etmiş.  Lauire, İngiliz olmasına rağmen yapımcılar Amerikalı oyuncu aradıkları için böyle bir yol seçmiş. Yönetmen, Lauire'nin seçmeler için gönderdiği ses kaydını gönderdiğinde çok beğenmiş ve işte aradığımız Amerikalı adam, demiş!

5. Whoopi Goldberg

5. Whoopi Goldberg

Oyunculuk ve müzik kariyerine çok genç yaşta başlayan Goldberg, yaşı hakkında yalan söyleyen isimlerden. Bu yalan, kariyerinin başlangıcında birçok müzikalde ve kilise korosunda yer almasına olanak tanıdı. Goldberg aynı zamanda Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini kazanan birkaç sanatçıdan biri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lisanne Falk

6. Lisanne Falk

Falk ise, yirmi üç yaşında olduğu halde yapımcılara on dokuz yaşında olduğunu söylemiş! 

Senaryoyu okuduğumda bunu yapmam gerektiğini düşündüm. Bu şansı elimden kaçıramazdım.

Rolü kaptı fakat bir muhabbet sırasında ağzından erkek arkadaşı ile ilgili bir şey kaçırmış, ebeveynlerinin tepkisi sorulunca ise gerçeği itiraf etmek zorunda kalmış. Ekip ise bu durumu sorun etmemiş.

7. Ceyair Wright

7. Ceyair Wright

Space Jam'in son versiyonunda oynayan genç oyuncu yapımcılara oynamadığı halde basketbol oynadığını söylemiş. LeBron James'in en büyük oğlunu oynaması için seçildikten sonra basketbol antrenmanlarına başlamış.

Lisede ve üniversitede basketbol oynadığımı söylesem de bu doğru değildi.

8. Jameela Jamil

8. Jameela Jamil

The Good Place ile gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Jamil, şüphesiz son yılların yükselen yıldızlarından. Bir röportajında oyunculuk deneyimi hakkında yalan söylediğini şu sözlerle itiraf etti.

Cast direktörüne daha önce deneyimim olduğunu söylesem de tek deneyimim okulda rol aldığım küçük piyeslerdi.

9. Jason Momoa

9. Jason Momoa

Jason Momoa ise ilk projesine başladığında tecrübesizdi. Verdiği bir röportajda, o zamanlar on dokuz yaşında olduğunu ve ailesinin sörf dükkanında çalıştığını söyledi. Arkadaşlarının yardımıyla öz geçmişine -öyle olmadığı halde- modellik yaptığını yazdı. Seçmelerde hiç oyunculuk yapıp yapmadığını sorduklarında doğruyu söylese de, modellik yapıp yapmadığını sorduklarında Gucci ve Louis Vitton'da modellik yaptığını söylemiş. 

O an uyduruverdiğim bir şeydi.

10. Jamie Foxx

10. Jamie Foxx

Oyuncun gerçek adı Eric Marlon Bishop'tur. Bilinen adı Jamie Foxx'u kullanmaya başlama hikayesi ise bir hayli ilginç. Aktörün kariyerine başladığı seksenli yılların sonunda yapımcılar komedi yapımlarında kadınlara öncelik tanımaktaydı. Bu yüzden Foxx, ismini unisex bir isim olan Jamie olarak değiştirdi. Böylelikle yapımcılar, cinsiyetini bilmeden aktörü seçmelere davet etti. Ve nihayetinde Foxx, bu girişiminin sonucu olarak bir komedi yapımında yer almayı başarmış!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın