Görüş Bildir
Haberler
İşte En Çok İştah Kesen O 5 Yiyecek !

İşte En Çok İştah Kesen O 5 Yiyecek !

İlhan DOĞAN
25.05.2014 - 23:11 Son Güncelleme: 26.05.2014 - 01:03

İşte En Çok İştah Kesen O 5 Yiyecek !

Merhaba onedio okurları. Bugün sizlere iştah kesen bazı yiyecekler paylaşacağız. Diyet süresinde karnınız acıkınca, ya da iştahınızı bastıracak 1-2 yiyecek arıyorsanız, diyetinizi bozmadan hangi yiyecekleri tüketebilirsiniz bunlara göz atacağız. Gelin hep beraber en etkili  iştah kesen yiyeceklere göz atalım..

Yeşil Çay

Yeşil çay insan sağlığı açısından oldukça önemli içeceklerden biridir. Çünkü bedeninizdeki zehirli maddelerin temizlenmesi ve hücrelerinizin yenilenmesine katkı sağlamaktadır. Ayrıca yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakımını arttırıyor ve uzun bir süre tok hissetmenizi sağlıyor. Günde 1-2 fincan içilmesi önerilen yeşil çay sayesinde hem tok hissedecek, hem enerjik hissedecek hem de kilo vermenize yardımcı bir içecek tüketmiş olacaksınız.

Yumurta

Özellikle sabah kahvaltılarından eksik edilmemesi gereken gıdalardan biri olan yumurta, en güçlü protein kaynaklarından birisidir. Yumurta uzun süre tok tutar ve kalorisi oldukça düşüktür. Kahvaltıda haşlanmış yumurta ya da çok az tereyağı ile tavada pişirilmiş yumurta hem protein ihtiyacınızı karşılayacak hem de gün boyu tok durmanıza yardımcı olacaktır.

Badem

Kuruyemişler arasında mineral ve vitamin bakımından en zenginlerden biri olan badem hem tok hissetmenizi hem de sağlıklı bir cilt ve saçlarınızın olması yanı sıra içerisinde yer alan omega 3 yağ asitleri sayesinde ise kalbimizin daha sağlıklı olmasını sağlamaktadır. Uzmanlara göre günde 4- 5 tane badem yiyen insanların, yemeyenlere göre daha kolay kilo verdiği görülmektedir.

Tarçın

Kokusu ile pek çok tatlıda kendine yer bulan tarçın en iyi iştah kesiciler arasında gösterilmektedir. Tarçın aç hissetmemizi sağlayan kan şekerinin hızla yükselip düşmesini engelleyerek uzun süre tok hissetmemizi sağlamaktadır. Yeşil elmanın üzerine biraz tarçın ekip ara öğünlerinizde bunu tüketirseniz hem tok hissedecek hem de kilo aldırmayan sağlıklı bir ara öğün tüketmiş olacaksınız. Tarçın çayı tarifi için tıklayabilirsiniz.

Sirke

Türkiye’de temizlikten tutun da beden güzelliğine kadar pek çok konuda kullanılan bir üründür sirke.. Sirke iştah azaltan ve tok hissettiren özelliği ile de bilinmektedir. Sirkenin içerisinde yer alan asetik asit hazmı yavaşlatıyor ve uzun süre tok kalmamızı sağlıyor. Salatalalara, pişirdiğiniz yemeklere sirke ekleyerek etkisinden yararlanabilirsiniz.

Tabi ki kilo vermek için sadece bunlar yeterli değil. İyi bir diyet ve spor programıyla istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kaynak: http://www.diyetmasasi.com/istah-kese...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın