Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Gözleri Ellerinizde Olacak! İstanbul'un Nail Art Konusunda En Başarılı Nail Stüdyoları

Herkesin Gözleri Ellerinizde Olacak! İstanbul'un Nail Art Konusunda En Başarılı Nail Stüdyoları

Tırnak sevdalıları bilir nail artın aslında yıllardır popüler olduğunu. Geçmişe kısa bir geri dönüş yapacak olursak kolonya ve gazete ile baskılar, süngerlerle ombreler, tel tokalarla nazar boncukları, su ve ojeler yardımıyla ebruli desenleri yapılan günleri de hatırlarsınız. Şimdilerde ise nail art alanı fazlasıyla gelişti ve kendimizi bu işin uzmanlarına bıraktık. 

Her zaman bakımlı olmak, güzel ellere sahip olmak hepimizin hakkı ancak en iyisini nerede yaptıracağımız konusu oldukça tartışmalı. İstanbul'un her caddesinde protez tırnak, kalıcı oje işlemi yapan yerler bulabilirsiniz ancak bu iş için uzman hale gelen, maniküründen desenine kadar gönül rahatlığıyla o masaya oturabileceğiniz yerler sayılıdır. O yüzden sizler için İstanbul'un en iyi nail barlarını derledik, artık tırnaklarınız tam istediğiniz gibi olacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buk Beauty

Buk Beauty

Birçok kişinin güzellik için tercih ettiği Buk Beauty, hemen hemen bütün güzellik işlemlerini sunuyor. Kendi tırnağından memnun olmayanlar için protez tırnak, bakımlı tırnak sevenlere manikür, sürekli oje sürmek istemeyenlere ise kalıcı oje hizmetleriyle beğeni toplayan bu mekan, cilt ve vücut uygulamalarıyla da yoğun ilgi görüyor.

Adres: Azerbaycan Caddesi Avangart İstanbul Sarıyer istanbul 2A Blok No : 1, 34290 Sarıyer/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: 29 Eylül 2022'de kalıcı oje ve kuru manikür randevum vardı. Ortam çok ferah çok temiz ve çok kaliteli bir hizmet anlayışları vardı bunu hissettiriyorlar cidden. Kullanılan malzemeler çok kaliteli ve özellikle hijyenik aletleri sizin gözünüzün önünde paketinden açıp kullanıyorlar.

Ala Nail Bar

Ala Nail Bar

Birçoğunuz için nail art demek Ala Nail Bar demek biliyoruz. Protez tırnak, kalıcı oje işlemleri popüler hale gelmeye başlığından beri hayatımızda olan Ala Nail Bar, bu iş için size en iyi uzmanlarla ve çizim yeteneği en güçlü nail artistlerle hizmet sunuyor. Eğer bu işlemlerle yeni tanışacaksanız, açılışı Ala ile yapabilirsiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cd. No:376 D:12, 34740 Kadıköy/İstanbul

Kireçhane Gediği Sk. No:5 Arnavutköy/Beşiktaş

Ziyaretçi Yorumu: Ala Nail Bar Cadde şubesinde Derya Hanım'dan fazlasıyla memnun kaldım. İşini çok fazla özenle severek ve bir o kadar da pratik yapıyor. Gerçekten çok profesyonel ve nazik birisi. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum 💘 İyi ki varsınız.

Tırnak Nişantaşı

Tırnak Nişantaşı

İstanbullu birçok kişinin biliyor olduğu Tırnak Nişantaşı da bu işin enlerinden. Müşteriye karşı nasıl davranılması gerektiğini bilen kibar, güler yüzlü ve ilgili çalışanlarıyla hep gitmek isteyeceğiniz bir yer haline gelebilir. Herkesin işini hakkıyla yaptığı, beğenmeyeceğiniz bir maniküre ya da nail arta sebebiyet vermeyecek Tırnak Nişantaşı'na gönül rahatlığıyla uğrayabilirsiniz.

Adres: Şakayık sk. Suşehri apt. No:18 Daire:1 Teşvikiye, Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Samimiyetiniz ve mükemmel işçiliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Londra'dan gelen arkadaşım bile böyle kusursuz işçilik görmediğini tırnaklarına bayıldığını defalarca tekrarladı. Çok içten samimiyetle söylüyorum herkese tavsiye edebileceğim bir işletme. Çok teşekkürler emeğinize sağlık.

Ayka Nails Baku

Ayka Nails Baku

Görselden de görüyor olduğunuz üzere tertemiz bir işçiliğe sahip olan Ayka Nails Baku, bir kere gidenlerin bir daha bırakamadığı türden. Bu tür işlemlerde tırnak uzadığında diplerinde kötü bir görüntü oluştuğunu biliyorsunuzdur ve bunu bir nebze de olsa engelleyebilmek için daha doğal ve ince tırnaklar yapılmalıdır. İşte Ayka Nails Baku'da aradığınız doğallığı bulacaksınız.

Adres: Has Fırın Caddesi Sinanpaşa mahallesi Sinanpaşa iş merkezi, D:no 139, Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Sürekli protez tırnak kalıcı oje yapan biri olarak size bu tatlı şirin temiz ve steril mekana rahatlıkla tavsiye ediyorum. İstanbul'daki en tatlı ve güler yüzlü çalışanlarına tereddüt etmeden tırnaklarınızı emanet edebilirsiniz. Kendilerine tırnak yapar gibi titizlikle işlem yapıyorlar. Sizi çok seviyorum ❤️🌸

Tırnak Butik Güzellik Merkezi

Tırnak Butik Güzellik Merkezi

Eğer henüz tırnaklarınıza bir işlem yaptırmadıysanız ilk bilmeniz gereken hijyen konusunun en önemli unsurlardan biri olduğudur. Her müşteri için yeni steril pensler kullanan Tırnak Butik Güzellik Salonu da İstanbul'un enlerinden. Gerek manikür olsun gerek nail artlar olsun, bu güzellik salonu sizi oldukça tatmin edecektir.

Adres: Harbiye Mah. Abdi İpekçi Caddesi Altın Apt. Profesör Doktor Feyzi Feyzioğlu Sokak no 1 kat 1, Daire 3, 34367 Şişli

Ziyaretçi Yorumu: Bir süredir bu salona manikür, pedikür ve kalıcı oje için geliyorum. Herkes çok güler yüzlü, her şey çok temiz ve herkese steril pensler açıyorlar. Roya Hanım bile çok beğendiğim kendi tırnağım gibi kırılan tırnağımı çok doğal bir şekilde düzeltti. Çok teşekkür ederim her zaman sizi tercih edeceğim. 😍❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emsal Doğan Nişantaşı

Emsal Doğan Nişantaşı

İstanbul'un büyük oluşundan ve ulaşımın zorluğundan şikayet edenlerdenseniz Emsal Doğan'ın Avrupa Yakası'nda bulunan 7 şubesi ve Anadolu Yakası'nda bulunan 3 şubesiyle hizmet ayağınıza geldi desek yeridir. Emsal Doğan'ın güzellik merkezleri başarılarının getirisiyle İstanbul'la birlikte 13 şehirde daha hizmet vermekte. Anlayacağınız bu işte bir marka haline gelen merkeze mutlaka gitmelisiniz.

Adres: Harbiye, Deniz Apt. No:32 5, Abdi İpekçi Cd., 34367 Şişli/İstanbul

Suadiye, Kazım Özalp Sk. 15/5, 34724 Kadıköy/İstanbul

Zeytinlik, Erçetin Plaza, Yakut Sokak No/24 Kat4 Daire/20, 34140 Bakırköy/İstanbul

Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Zambak Apt D:No: 7 D: 2, 34437 Beyoğlu/İstanbul

Etiler Mah. Tepecik Yolu Caddesi Demet Apt. no:66 d:1, 34337 Beşiktaş/İstanbul

İstasyon, Yarımburgaz Cd. No:31/16, 34303 Küçükçekmece/İstanbul

Kuğu Sokak, Bahçeşehir 1.kısım Mahallesi Aşık Mahsuni Şerif Caddesi, Çınar 10 Villa No:9, 34488 Başakşehir/İstanbul

Perlavista Residence B Blok Kat:2, D:7, 34520 Beylikdüzü

Adres: Merkez mahallesi Oğuzhan caddesi No:3 Doğa İş Merkezi Kat:3 Daire:8 Macrocenterin olduğu bina, 34782 Çekmeköy/İstanbul

Batı, Çınar apt, 19 Mayıs Cd. No:59, Pendik/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Samimiyetiniz ve mükemmel işçiliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Londra'dan gelen arkadaşım bile böyle kusursuz işçilik görmediğini tırnaklarına bayıldığını defalarca tekrarladı. Çok içten samimiyetle söylüyorum herkese tavsiye edebileceğim bir işletme. Çok teşekkürler emeğinize sağlık.

Qan's Beauty

Qan's Beauty

Daha önce bu işlemler için yanlış yerler tercih edenler ve bunun sonucunda da tırnakları yıprananlar vardır aranızda. Qan's Beauty yıpranan tırnaklarınızı toparlayacak ve  kısa sürede eski haline getirecek. Aynı zamanda nail art konusunda da gerek çalışanlarının el yetenekleri olsun gerekse de yaratıcılıkları olsun istediğiniz her nail artı yapacaklarına emin olabilirsiniz. 

Adres: Atatürk mahallesi Rıfat Danışman Sokak No:2 Metropol İstanbul sitesi A2 blok Daire 352 Kat 23, 34758 Ataşehir/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Salondaki hizmeti beğendim, çok profesyonel bir çalışma. Resepsiyondaki kız lezzetli kahve yaptı, İstanbul'un en iyi tırnak stüdyosu. Kesinlikle tekrar geleceğim👍🏼

The Nail Art Beauty Saloon

The Nail Art Beauty Saloon

Memnun ayrılacağınız bir diğer önerimiz ise The Nail Art Beauty Saloon. Kalıcı oje ve protez tırnak işlemlerinin kusursuz görüntüde olmasını sağlamak, kullanılan malzemelerin kaliteli olmasıyla eş değer bir durumdur. The Nail Art Beauty Saloon da kullandığı malzemelerin en kalitelilerini tercih ettiği için beklentinizi boşa çıkarmayacak ve en memnun şekilde ayrılmanızı sağlayacaktır.

Adres: Etiler, Şht. Ahmet Acarkan Sokağı No:3, Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Açıkçası İstanbul'da bir çok salon deneyen biri olarak en çok memnun kaldığım yer burası oldu. Gerek kalitesi gerek içeriye girdiğiniz anda aldığınız hizmet çok iyiydi. Çok sıcak ve tatlı bir karşılama söz konusuydu. Tırnaklarımı yaptıklarında kalıcı ojem günler geçmesine rağmen ilk gün ki gibi ve diğer yerlerde göremeyeceğiniz çok başarılı renkler ve baskılarda söz konusu.

Niz Beauty Lounge

Niz Beauty Lounge

Bunca zaman neler denediyseniz deneyin tırnaklarınız uzamadıysa, Niz Beauty Lounge'da size göre bir hizmet uygulanacak ve tırnaklarınız istediğiniz şekle gelecektir. Tabii bununla birlikte nail art ve manikür konusundaki başarılarıyla da istediğiniz her deseni ve her şekli yapacaklarından emin olabilirsiniz.

Adres: Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No:25A Daire:257 A2 Kule, 34660 Üsküdar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Herkese selamlar tırnaklarımı yaptırmak için gittim. Gayet hijyenik her yer pırıl pırıl bütün çalışanlar gayet güler yüzlüler işlerini severek yapıyorlar ve işlerinde çok iyiler. Kullandıkları ürünler gayet kaliteli. Çalışanlar çok ilgililer hepsi işinde birbirinden iyi.

Luz Nail Bar

Luz Nail Bar

Bir nail bar bulayım ve tertemiz manikürden, istediğim desene kadar her şey dört dörtlük olsun diyorsanız Luz Nail Bar tam size göre. İşini hakkıyla yapan ve her müşterisinin memnun ayrılmasını sağlayan bu nail bara gidecek olursanız favorilerinizden olacak.

Adres: Dumlupınar mah. Yumurtacı Abdi Bey Cd. Nuhoğlu Yenitepe Sitesi 1.Etap A Blok Kat:2 D:208 Kadıköy

Ziyaretçi Yorumu: Gerçekten kötü durumdaki ellerimi büyük bir özveriyle inanılmaz güzel bir hale getirdiler. Manikürleri ve işlerine gösterdikleri özen beni çok memnun etti. Aynı zamanda oldukça tatlı insanlar. Emekleri için bir kez de buradan teşekkür ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Queens Nail Studio

Queens Nail Studio

Tüm güzellik ihtiyaçlarınız için şüphesiz ilk adreslerden biri olmalı Queens Nail Studio. Sahip olduğu güler yüzlü ve bilgili çalışan kadrosuyla protez tırnak ve kalıcı oje işlemlerinin A'dan Z'ye  her adımında gönül rahatlığıyla masaya oturacak ve beklediğiniz hizmeti alacaksınız diyebiliriz.

Adres: Kuloğlu, 4 Kristal Apt 56, Sıraselviler Cd. Cihangir, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ben her ay çok severek gidiyorum ve çevremden de birçok kişiyi yönlendirdim. Çalışanlar çok şeker ve pozitif, jel tırnak için de Leyla ve Nergis hanım çok iyi.

Sun Love Beauty & Solarium

Sun Love Beauty & Solarium

Güler yüzlü karşılama, tertemiz manikürler, kaliteli malzemeler ve tabii ki alanlarında uzman çalışanlar... Bir nail bardan alacağınız hizmet için daha ne isteyebilirsiniz ki? Kalıcı oje ya da protez tırnak işlemi yaptırdıysanız bilirsiniz ki bu işlemler için 2-4 saat aralığında vakit ayırmanız gerekmekte ama Sun Love Beauty & Solarium eli çabuk çalışanlarıyla bu süreyi bir nebze de olsa kısaltıyor. Vaktimizin değerli olduğu bu günlerde eli ağır çalışanlardan sıkıldıysanız Sun Love Beauty & Solarium'u denemelisiniz.

Adres: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı Beycity Çarşı Zemin Kat No:46, 34520 Beylikdüzü/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Benim tırnaklarım yok denecek kadar kısa ama buna rağmen uygun boyutta harika protez tırnak yaptılar, çok memnun kaldım. Uzatmam için fikir bile verdiler her zaman burayı tercih ediyorum aşırı güvenilir ve temiz bir işletme.

Limon Nail Bar

Limon Nail Bar

Hijyenin, malzeme kalitesinin ve çalışanların nail art konusundaki el becerilerinin kalıcı oje ve protez tırnak işlemlerinde önemli hususlar olduğundan bahsetmiştik. Bunlarla beraber tertemiz bir manikür de ellerinizdeki görüntünün kusursuz olması için önemli hususlardan biri. Limon Nail Bar bahsettiğimiz her konuda ilgili ve bilgili çalışanlara sahip. Bu nail bara bir şans vermelisiniz, asla pişman olmayacaksınız. 

Adres: Merkez, Aykaç Plaza, Abide-i Hürriyet Cd No:203, 34360 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul’da gördüğüm en iyi muhteşem ve profesyonel işlemlere sahip, saygılı çalışanları var tek güzellik merkezi desem abartmıyorum. Hep kaliteli hem temiz manikür işlemleri yapılıyor. Ayrıca Dina hanıma hayranım, her zaman güzel tırnaklarımı yapıyor. Çok güzel ve kaliteli!!! Sevindim, teşekkür ederim 💖💖

Tırnakların Kraliçesi / Protez Tırnak İstanbul

Tırnakların Kraliçesi / Protez Tırnak İstanbul

Tırnaklarınızı yaptırmaya gitmeden önce mutlaka bir model seçtiğiniz oluyordur ve beraberinde de seçtiğiniz modelin birebir yapılması da en büyük beklentilerinizdendir. 'Tırnakların Kraliçesi' lakabıyla adının hakkını veren nail bar,  A'dan Z'ye bütün beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak.

Adres: Fevzi Çakmak Mah. Osman Gazi Cad. 1986. Sok. No:16 Ayvacı İş Merkezi, Bağcılar/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Gerçekten civardaki en iyi tırnakları yapan yer. Maniküründen nail artına kadar her adımda profesyonelce çalışıyorlar. Arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim, artık hep buraya geleceğim.

Protez Tırnak İstanbul

Protez Tırnak İstanbul

Bir defa gidenin müdavimi haline geldiği Protez Tırnak İstanbul, müşterilerinin en sevdiği nail barlardan. İster aşama aşama kalıcı ojeler yaptırarak tırnaklarınızı uzatmayı hedefleyin, isterseniz de direkt mükemmel bir görüntüye sahip protez tırnaklar yaptırmak isteyin Protez Tırnak İstanbul, ellerinden gelenin fazlasını yapacaktır.

Adres: Etiler, Nisbetiye mahallesi, Birlik Sk. No: 3/9, Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kız kardeşimle birlikte protez tırnak için geliyoruz. İkimizde çok memnun kaldık. Daha önce yaptırdığımız yerlerde hep tırnaklarımız kırılıyordu, Lina ve ekibi çok başarılı, tavsiye ediyorum. fiyatlar uygun abartı yok. Ortam ve samimiyet konusunda da memnun kalacağınızı düşünüyorum. Hem hijyenik hem maharetli hem de cana yakın olmaları hem müşteri için hem de işletme için harika bir olay.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nail Art By Yadigar

Nail Art By Yadigar

Tırnak konusundaki önemli hususları anlatmıştık. Bir yenisini ekleyelim, tabii ki kalıcılık. Değerli vaktinizi ayırıp tırnaklarınızı yaptırdıktan sonra eğer doğru yeri tercih etmediyseniz tırnaklarınız ilk haftadan kırılabilir. Bu kötü sonucun yaşanmaması için Nail Art By Yadigar'ı tercih etmek en doğrusu olacaktır. Malzeme kalitesinin ve profesyonel işçiliğin getirisiyle bir sonraki yenileme işleminize kadar tırnaklarınız sapasağlam duracak diyebiliriz.

Adres: 19 Mayıs Mah Büyükdere Caddesi Tankaya Palace No:14 Daire:6A, 34360 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Önceden nail art yaptırıp memnun kaldığım tekrar yaptırmak için geldiğim yer kendileri. Çalışanları çok özenli ve temiz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar. Kirpiklerime de lifting ve ipek kirpik denedim. Çok memnun kaldım.

Chic Nail Beauty

Chic Nail Beauty

İstanbullu birçok kişinin ilk tercihlerinden ve favori nail barlarından biri de Chic Nail Beauty. Kalıcı oje ve protez tırnak işlemlerinde özellikle uzun tırnaklar tercih ediyorsanız bombeli görüntüler oluşabiliyor ve bu kötü bir görüntü yaratmakla birlikte nail bar için de büyük bir dezavantaj. Görselden de görüyor olduğunuz üzere Chic Nail Beauty işlerinde uzman olmalarının getirisiyle böyle sorunlar yaşanmasını önlüyor. 

Adres: Teşvikiye, Vali Konağı Caddesi, Ayaz Apt No:70/A, 34377 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Aykut Bey ve Daniela Hanım'ın peşinden gittiğim işletme. Manikür/pedikür ve kalıcı oje için yıllardır kendilerini takip ediyorum. Gözünüz kapalı tırnaklarınızı emanet edebilirsiniz Aykut Bey ve Daniela Hanım'a 💙

Lilith Nail Lounge

Lilith Nail Lounge

Son günlerde nail artlar arasından ince frenchler oldukça revaçta ve kolay görünse de denediyseniz bilirsiniz her yer frenchi hakkıyla yapamıyor. Lilith Nail Lounge ister french olsun ister başka nail artlar olsun bu konuda oldukça başarılı performans sergiliyor, mutlaka denemelisiniz deriz.

Adres: Atatürk mahallesi Ertuğrul Gazi sokak Metropol İstanbul C1 blok kat 19, Daire 302, 34750 Ataşehir/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ataşehir bölgesinde şimdiye kadar gittiğim en başarılı Nail art salon diyebilirim Lilith nail lounge için. İster karşılamada ister protez tırnak da jel tırnak ve kalıcı oje işleminde deneyimledim ve çok memnun kaldım inşallah böyle devam ederler her zaman :)

Vegas Nail Art

Vegas Nail Art

En iyiler kategorisinde bir diğer önerimiz ise Vegas Nail Art. Aslında işçiliklerini anlatmaya gerek yok görsel fazlasıyla yeterli oluyor ama biz yine de gerek maniküründen gerek malzeme kalitesinden gerekse de nail artlarından fazlasıyla memnun kalacağınızı söyleyelim.

Adres: General Şükrü Kanatlı Cad. 26/2, İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Daha önceden diğer yerlerde çok kötü hizmet aldığım için endişelenerek gitsem de iyi ki gitmişim dediğim yer. İşçilik harika. İlgi alakalarından, kalitelerine kadar muhteşem bir nail art salonu. Hiç düşünmeden direkt gidebilirsiniz.

Missha Nail Lash Bar

Missha Nail Lash Bar

İstanbulluların uğrak noktası olan Beşiktaş'ta bulunan Missha Nail Lash Bar, tam anlamıyla tırnak işlemlerinde yoğunlaşmış ve profesyonelleşmişlerden diyebiliriz. Siz de bu civarda sıkça bulunuyorsanız tırnaklarınız için de Missha Nail Lash Bar'a bir şans vermelisiniz. Bir nail bardan beklentiniz olan her adımda sizi fazlasıyla tatmin edeceklerdir.

Adres: Yıldız Mahallesi Serencebey Yokuşu Sokak Fırat İş Merkezi, D:No:1 D:13, 34349 Beşiktaş/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Önce jel protez tırnak için gittim sonrasında birkaç ay düzenli gittikten sonra kendi tırnağıma güçlendirme kalıcı ojeye geçiş yaptık, çok memnunum teşekkür ediyorum ❤️

Tırnaklarla ilgili dahası için bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MiR

11 şaka mı dipleri kalmıs, ilk günden dibi gelmiş gibi

esocan

Bir kaç tanesi hariç çok başarısız bu tırnaklar. Hele Emsal Doğan tam bir şişirilmiş balon. Bu konuda 2 yıldır gittiğim tek bir yer var ve ne istersem birebi... Devamını Gör

Yaren Ustabaşı

Merhaba! Buranın ismini de paylaşabilir misiniz acaba, İstanbul’da içim rahat olarak gidebileceğim bir yer bulamıyorum uzun zamandır