Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'daki En İyi Falcıları Bulabileceğiniz 10 Cafe

İstanbul'daki En İyi Falcıları Bulabileceğiniz 10 Cafe

Dilber Ortaylı
18.11.2014 - 18:34 Son Güncelleme: 20.11.2014 - 18:28

1. Sentinus Cafe

1. Sentinus Cafe

Ataköy'ün ünlü cafelerinden Sentinus. Özellikle nargileseverler sırasını beklerken buraya bayılacaklar, zira bu konuda da bir hayli başarılılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Nostradamus Cafe

2. Nostradamus Cafe

Bir gün uyandınız ve sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiniz; eğer bu konuda deneyimliyseniz ne yapmanız gerektiğini zaten bilirsiniz ama değilseniz ilk iş kendinizi Nostradamus Cafe'ye atın, detayları öğrenin ve intikam planını hazırlayın!

3. Symbol Cafe - Taksim

3. Symbol Cafe - Taksim

Krepleriyle de bilinen Taksim'deki Symbol Cafe'de fal baktırmak için sıraya girebilirsiniz ama beklediğine değdiğini söyleyen çok, hatta buradaki falcılarla arkadaş olup beraber alışverişe çıkanlar bile var!

4. Cafe Laf

4. Cafe Laf

Cafe Laf, oldukça çılgın fal seanslarıyla duyulmuş; gidenlerin bir daha gidip zamanla abonesi oldukları bir mekan. 35 TL veriyorsun hayata bakış açın değişiyor, gidin görün ve şaşırın.

5. Melekler Kahvesi

5. Melekler Kahvesi

Falcıları randevuyla çalışan, randevusuz gelseniz de yarım saatten fazla beklemeyeceğiniz yılların eskitemediği mekandır Melekler Kahvesi; kahvelerinin tadı da sunumu da harikadır hani. Bu arada sevdiceğinizle gitmemeniz tavsiye edilir, zira buradan çıktıktan sonra ayrılan çok olmuştur!

6. Kadınlar Kahvesi

6. Kadınlar Kahvesi

Adına aldanıp cinsiyet ayrımcılığı yaptıklarını sanmayın, bol bol erkek müşterileri de var; üstelik söylentiye göre Taksim'in en eğlenceli falcıları Kadınlar Kahvesi'nde çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Angel's Cafe

7. Angel's Cafe

Kadıköy'ün tam kalbinde, oldukça eğlenceli falcıları olan Angel's Cafe'den gelen aldığımız duyumlara göre burada 'Paranormal Activity' filminde göreceğiniz türden tuhaf şeyler oluyormuş! Hazırlıklı gidin.

8. Bahçeli Konak Talin'in Mutfağı

8. Bahçeli Konak Talin'in Mutfağı

Malum bu dönemde gerçek aşkı, mutlu olacağınız işi bulmak kolay değil, ama bundan daha da önemlisi size bunları ne zaman nerede bulacağınızı yalansız dolansız söyleyecek 6.his konusunda aşmış birini bulmaktır. Samimi muhabbeti, eşsiz tavsiyeleri güzel yemekleriyle bu kişi sizi Bakırköy’de, Bahçeli Konak Talin'in Mutfağı'nda bekliyor.

9. Symbol Cafe - Erenköy

9. Symbol Cafe - Erenköy

Bağdat Caddesi'ndeki Symbol Cafe'nin de en az Taksim'deki kadar namı yürümüş durumda, buradan çıktıktan sonra ne yuvalar ne dostluklar yıkıldı belli değil.

10. Pen Cafe

10. Pen Cafe

Ekonominize dikkat ediyorsanız bu bütçe dostu Pen Cafe'yi mutlaka ziyiaret edin, fal esnasında hiç belli olmaz arkadaşlar piyango bileti almanız gereken doğru gişeyi görür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
48
34
30
28
26
25