Görüş Bildir
Haberler
Söz ve Nişan Çikolatası İçin Mutlaka Uğramanız Gereken 5 Mekan

Söz ve Nişan Çikolatası İçin Mutlaka Uğramanız Gereken 5 Mekan

Erkan Sağlam
13.04.2016 - 15:32

Yaz geliyor. Masmavi gökyüzü, güneş, kum deniz mevsimi ile beraber düğün mevsimini de geliyor. Düğün öncesi adetleri gerçekleştirme sırası şu zaman. Evlilik teklifi edildi, evlilik kararı alındı, uzun uzun listeler yapılarak eksikler belirlendi prosedürleri gerçekleştirmek için şimdiden işe koyuldunuz. 

İsteme faslına geldi sıra. İsteme deyince de akla en başta hemen çiçek ve çikolata geliyor. Peki nereden alınır, nasıl hazırlatılır çikolata?

Telaşa gerek yok! Derin bir nefes alın ve bu tatlı heyecanların tadını çıkarın!

Bind Chocolate

Bind Chocolate, 1971'de bir çikolata sevdalısı tarafından kurulmuş ilk çikolata butiği. Yüzde yüz doğal çikolatadan yapılan ve içine koruyucu eklenmeyen lezzetlerinin yapımından paketlenmesine kadar el yapımı olması Bind Chocolate'ın en önemli özelliklerinden. Birbirinden şık kutular içinde usta ellerde hazırlanmış enfes lezzette Bind çikolataları hem damak hem göz zevkine hitap ederken bir yandan da güler yüzlü personeliyle sizin için en iyisini yapmak için çaba gösteriyor. Mağazalarından kendi tasarımınızı yapabilmek, internet sitelerinden de söz, nişan ve evlilik koleksiyonlarına dair eşsiz lezzetli çikolataları temin etmek mümkün.

Divan

Pastalarıyla gönlümüzü fetheden Divan da bu özel günde başka bir seçenek elbette. Gümüş tepsilere, bakır tabaklara, cam kaselere özenle yerleştirilmiş çeşit çeşit lezzetli çikolatalarla güzel alternatifler mevcut

Ben kendi tasarımımı kendim yaparım diyenlere de madlenden praline çokça seçenek sunuyor.

Melodi

Bir aile firması olan Melodi kısa zamanda büyüyen bir marka. Ürettikleri çikolatalar lezzetli ve çeşitli. Hazır çeşitleri ve istediğiniz lezzetleri seçerek dilediğiniz tasarımı da yapabilirsiniz.

Godiva

1926'da Belçika'da kurulan Godiva 2007 yılında Ülker tarafından satın alındı ancak çikolatalarını hala Belçika'dan ithal ediyor. Söz ya da nişan için paket ürünleri yok ancak gümüş tepsinizi alıp gittiğinizde size yardımcı oluyorlar.

Pelit

Pelit'in tarihi 1994 yılında çikolata tesisinin kurulmasıyla başlıyor. O zamanlardan bu yana daha çok bayramlardan tanıyoruz bu markayı.

Ama şimdi Pelit'in gümüş tepsi seçeneklerinde şık sunumlardan temin edebiliyor, mağazalarında kendi tasarımınızı yapabiliyorsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın