Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’da Boş Otopark Sorununa Mobil Çözüm

İstanbul’da Boş Otopark Sorununa Mobil Çözüm

Ercan Gülçay
26.05.2015 - 23:03 Son Güncelleme: 27.05.2015 - 12:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul trafiğinde araç kullanmak hem zor hemde sabır gerektiriyor. Saatler süren beklemelerin yanına birde gideceğiniz yerde boş otopark aramak işi daha zor hale getiriyor. Acaba bulunduğunuz bölgede boş otopark var mı doluluk oranı nedir ?

İSPARK ve BELBİM işbirliği ile hazırlanan akıllı cep uygulaması 100 bin kapasiteyle bin noktada hizmet verdiği otopark alanlarını akıllı telefonlara taşıdı. Uygulama sayesinde bulunuğunuz konuma en yakın otoparklar harita üzerinde doluluk oranları ve fiyat bilgilerini anlık olarak kullanıcıların akıllı telefonlarına anlık bilgi akışı sağlanıyor. Güncel bilgiler İSPARK personellerinin kullandığı el terminallerinden gerçek zamanlı olarak aktarılmaktadır.

Uygulama aynı zamanda navigasyon hizmetide sunarak seçmiş olduğunuz otoparka harita üzerinden rota çizerek sizleri en kısa yoldan otoparka ulaşma imkanı sağlıyor.

iOS ve Android tabanlı geliştirilen uygulama ile sürücüler gidecekleri bölgede bulunan otoparkları görüntüleyerek gereksiz bekleme ve dolaşımın önüne geçmiş oluyor. Uygulamanın iOS sürümü ve Android sürümüne uygulama mağzanızdan İSPARK kelimesini aratarak yükleyebilir ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Kaynak: http://blog.carre.com.tr/istanbulda-b...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın