Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Avrupa Yakası’nda Arkadaşlarınla Birlikte Keyifli Vakit Geçirebileceğin Az Bilinen 10 Mekan

İstanbul Avrupa Yakası’nda Arkadaşlarınla Birlikte Keyifli Vakit Geçirebileceğin Az Bilinen 10 Mekan

Berk Boztaş
15.03.2023 - 19:04

Hem kaliteli bir yere gitmek istiyorum hem de herkes bilmesin istiyorum diyorsan, işte onlardan birkaçı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Envai Coffee House

1. Envai Coffee House

Avrupa Yakası'nda Gayrettepe'de konumlanan Envai, sıcak ortamı ve eşi benzeri olmayan müzik listesi ile seni ve arkadaşlarını karşılıyor. Bir duvarında menünün yazdığı bu güzel kafede düşman çatlatacak fotoğraflar çekilebilirsin!

2. Gray Burger

2. Gray Burger

Fulya'nın en güzel burgercilerinden biri olan Gray Burger, seni eşsiz bir deneyime davet ediyor. Sıcacık bir ev hissiyatı veren bu küçük yer, menüsü ile damağında oldukça lezzetli bir tat bırakacak.

3. Espressolab Taşkışla

3. Espressolab Taşkışla

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin hemen yakınlarında konumlanan Espressolab, tatlı mı tatlı bahçesiyle farklı bir deneyime davet ediyor. Şehrin en kalabalık yerlerinden birinde olmasına rağmen, insan trafiğinden bir an olsun uzaklaşıp kahvenizi yudumlayabilirsin.

4. Shabby Cafe

4. Shabby Cafe

Akaretler'in yoğun kalabalığından bunaldıysan, Shabby Cafe nefeslenip kendine gelmen için oldukça iyi bir alternatif olacak. Kalabalık arkadaş grupları ile gidebileceğin bu mekanda serpme kahvaltı yapmanı bizzat öneriyoruz!

5. Happen Flower & Coffee Shop

5. Happen Flower & Coffee Shop

4. Levent'ten yolun geçerse, minimalist bir yapıya sahip olan Happen Flower & Coffee Shop'a uğramadan sakın gitme. Çiçeklerle dolu bir mekanda çayınızı ya da kahvenizi yudumlarken, birbirinden güzel müzikleri dinleyip hayallere dalabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelateria Bonacci Bomonti

6. Gelateria Bonacci  Bomonti

Avrupa Yakası'nda tatlı keyfini en üst seviyelerde yaşayabileceğin yerlerden biri olan Gelateria Bonacci'nin Bomonti şubesini şiddetle tavsiye ediyoruz. Bilhassa Oreo'lu Cheesecake önerimizdir. Müthiş, harika, muazzam!

7. Süleymaniye Çikolatacısı

7. Süleymaniye Çikolatacısı

Fatih'te bulunan Süleymaniye Çikolatacısı, seni ve arkadaşlarını bir hayli geçmişe götürüyor. Tasarımından koltuklarına kadar tarih kokan bu mekan, eşsiz bir tatlı deneyimi ile baş başa kalmanı sağlayacak. Üstelik fotoğraf çekilebileceğin birden fazla yer var!

8. VOI Feriye

8. VOI Feriye

Ciğerinize buram buram sahil kokusu çekerken en iyi kahve deneyimlerinden birini yaşayabileceğiniz VOI’nin Feriye’de bulunan şubesini şiddetle öneriyoruz. Bilhassa akşam vakitleri daha iyi bir his veriyor.

9. NaN Şişhane

9. NaN Şişhane

Arkadaş grubunla oldukça kaliteli bir deneyim yaşayabileceğin NaN Şişhane’ye geldi sıra. Upuzun masaları ve sıcak sohbet ortamı ile NaN, eşsiz deneyimler için sen ve arkadaşlarını bekliyor.

10. Limonlu Bahçe

10. Limonlu Bahçe

Arkadaşlarınla Beyoğlu dolaylarında kaliteli zaman geçirmek istiyorsan Limonlu Bahçe en doğru seçeneklerden biri olacak. Normal kafelere göre farklı bir konseptte girişi olan bu mekanda her zaman eğlence üst seviyede!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın