Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'a Tekrar Kar Geliyor! Meteoroloji Uzmanı İstanbul'u Kar Yağışları İçin Yeniden Uyardı

İstanbul'a Tekrar Kar Geliyor! Meteoroloji Uzmanı İstanbul'u Kar Yağışları İçin Yeniden Uyardı

CansinA
27.01.2022 - 16:15

İstanbul'da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışlarının geri dönüyor. Yağışların dinmesi, yolların açılması ile birlikte derin bir nefes alan İstanbullular yeniden kara teslim olacak. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul halkını yağışlardan önce iki tarih için uyardı. İstanbul halkının temkinli olması gerektiğini söyleyen Orhan Şen'in verdiği tarihlerler hangileri? İstanbul'u tekrar yoğun kar yağışı etkisi altına alabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışlarının hafiflemesi bazı kesimlerde durmasının ardından İstanbul halkı derin bir nefes almıştı. Yağan karın erimesine fırsat vermeden yeniden etkisini gösterecek kar yağışları için Prof. Dr. Şen, İstanbul'a uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Uzmanlar Hangi Tarihleri İşaret Ettiler?

Uzmanlar Hangi Tarihleri İşaret Ettiler?

Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre, Marmara Bölgesi'nde zayıf ihtimalle 3-4 Şubat gibi, yüksek ihtimalle 9 Şubat gibi kar yağışı bekleniyor. Diğer taraftan havanın lodosa dönmesi sonrasında yağmur ile birlikte kar erimelerinin su baskınları ve taşkınlara neden olabileceği konusunda uyarı yapıldı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle hayatın felç olduğu Marmara için iki tarih birden veren Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Önümüzdeki 3 gün buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı görülecek zirai açıdan ve ulaşım açısından dikkat edilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın