Görüş Bildir
Haberler
İsmail Saymaz: Altılı Masa'nın Adayı 13 Şubat'ta Açıklanacak

İsmail Saymaz: Altılı Masa'nın Adayı 13 Şubat'ta Açıklanacak

Halk Tv yazarı İsmail Saymaz, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını, 13 Şubat'ta Saadat Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda belirleyip açıklayacağını yazdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halk Tv'den İsmail Saymaz, dün İYİ Parti'nin ev sahipliğinde düzenlenen Altılı Masa toplantısından edindiği bilgileri aktardı. Altılı Masa'nın 'Millet İttifakı'na dönüştüğünü belirten Saymaz, dünkü toplantıda cumhurbaşkanı adayı için isim konuşulmadığını, adayın 13 Şubat'ta yapılacak toplantıda belirlenip açıklanacağını kaydetti. Saymaz'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Çoklu aday ihtimalinin ortadan kalktığı söyleniyor"

"Çoklu aday ihtimalinin ortadan kalktığı söyleniyor"

'Toplantıda Altılı Masa’nın Millet İttifakı’na dönüşmesine karar verildi. Herhangi bir cumhurbaşkanı adayının adı dile getirilmedi. Ne Kılıçdaroğlu kendi adını, ne de Akşener bir başka adayı masaya getirdi. İsim konuşulmadı.

Toplantıdan sonra yayınlanan bildiride cumhurbaşkanı adayını belirleme yöntemi olarak “Altı partinin istişare, uzlaşı ve halkın tercihini yansıtacak şekilde çalıştığını buradan duyurmak isteriz” cümlesine yer veriliyor. Bu ifade adayın kim olacağına anketlerin değil, liderlerin karar vereceğini gösteriyor. Çoklu aday ihtimalinin ortadan kalktığı söyleniyor.

Liderler 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nin ev sahipliğindeki toplantıda adayın belirlenmesinde ve açıklanmasına anlaştı.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hızlı Joe

Anketlere göre oturup karar vereceksiniz çok zor olmamasa gerek, istatistik verilerine (bilimsel verilere) göre aday çıkaramıyorsanız zaten beklediğimiz akıl... Devamını Gör

BlueCraving

Lütfen ama lütfen Kılıçtaroğlu olmasın…Çünkü Kılıçtaroğluna vereceğine yine gidip öbürüne oy verecek çok insan var

Kunti kunti

Akepe cenahi istiyor ki hemen açıklansın, yalan haberler sahte evraklar ile karalamaya başlayalim her kimse