Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, İsmail Köybaşı İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Fenerbahçe, İsmail Köybaşı İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Enver K.
13.07.2016 - 19:00 Son Güncelleme: 14.07.2016 - 15:34

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan transfer ettiği İsmail Köybaşı için imza töreni düzenledi. İsmail, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmail Köybaşı sözlerine, 'Öncelikle hoşbulduk diyorum... Futbol kariyerimin ikinci yarısına doğru ilerliyorum. Fenerbahçe'ye geldiğim için gururluyum' diyerek başladı.

Vitor Pereira'nin 3-5-2 sistemi hakkında görüşleri sorulan İsmail, 'Hocamızın isteği doğrultusunda grekeni yapmak gerekiyor. 3-5-2 bana uygun sistem gibi görünüyor. Tabii bizler futbolcular olarak her daim görevimizi yapacağız. Ancak hangi taktik olursa olsun sahada her şeyini veren bir İsmail göreceksiniz.' diye konuştu.

"Fenerbahçelileri kırdığımı biliyorum"

"Fenerbahçelileri kırdığımı biliyorum"

İsmail Köybaşı'na Beşiktaş ile şampiyonluk kutlaması sırasında yapılan küfürlü tezahürat soruldu. İsmail konu ile ilgili, 'Camialar arasında büyük bir rekabet var. Bazen biz de buna göre hareket edebiliyoruz. Neticesinde o bir şampiyonluk kutlamasıydı. O videoda tabii olmak istemezdim. Fenerbahçelilerin kırıldığını biliyorum. Ancak beni herkes bilir. İçimde hiç kötülük yok...' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İçim rahat, para için gelmedim"

"İçim rahat, para için gelmedim"

Fenerbahçe ile sezon içinde görüşmediğini söyleyen İsmail, 'Gönlüm çok rahat. Zaten kimseye ispatlamam gereken bir durum yok.' derken, 'Ben paraya önem vermem. Futbola tutkuyla bağlıyım. Fenerbahçe kararı da bu yönde. Son derece mutluyum. Bu kararın doğru olduğunu düşünüyorum' dedi.

İsmail son olarak geçirdiği günler sebebiyle Beşiktaş camiasına da teşekkür etti. 

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
22
18
17
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SosyoPsikoloji

Köyden kente göç yapan İsmail, soyadını Kentbaşı olarak değiştirdi.

JayJay vicente

Bence iyi transfer .Ayrıca Mahmut uslunun surat nedir be kardeşim sanki zorla aldırdılar adamı, Bıktık artık sizden aziz ve onun adamları şu kulubun yakasınd... Devamını Gör

S.

İnşallah duyarlar seni beeee...

Oğulcan Gülle

ahahahaha alın alın hahuahauahuah