Görüş Bildir
Haberler
'İslami Otel' Müşterilerinden Yamaç Paraşütçülerine 'Röntgencilik' İhbarı

etiket 'İslami Otel' Müşterilerinden Yamaç Paraşütçülerine 'Röntgencilik' İhbarı

Onedio Medya
13.07.2016 - 16:59

Muğla’nın turistik ilçesi Fethiye’de yamaç paraşütü pilotları ile ‘İslami otel’ konseptli bir işletmede havuza giren kadınlar arasında ‘trajikomik’ bir hadise yaşandı: Kadınlar ‘röntgenlendikleri’ gerekçesiyle pilotları jandarmaya şikayet etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA’nın haberine göre Ölüdeniz’in Belceğiz Plajı’na sıfır konumdaki bir otel, Ramazan Bayramı’ndan itibaren ‘İslami otel’ konseptine geçerek muhafazakar tatilcilere hizmet vermeye başladı. 

Bu nedenle iki havuzdan biri dört metre yükseklikteki tenteyle çevrildi ve bu havuzda sadece kadın çalışanlar görevlendirildi.

Ancak kadınlara özel havuzda yüzüp güneşlenenler etrafta yamaç paraşütü yapanlardan rahatsızlık duymaya başladı. 

Habere göre bazı müşteriler jandarmayı arayarak iniş için alçaldıkları sırada yaklaşık 100 metre mesafeden üzerlerinden geçen pilotları röntgencilikle suçladı.

‘Bir de bunlarla uğraşıyoruz’

‘Bir de bunlarla uğraşıyoruz’

Jandarmanın sözlü uyardığı yamaç paraşütü pilotlarıysa şikayetler karşısında hem şaşırıp kaldı hem de tepki gösterdi. Pilotlar, kötü giden sezonda bir de böyle şikayetlerle uğraşmak zorunda kalmaktan yakında.

Pilotlardan İbrahim Altın, inançlara saygılı olduklarını ve uçarken kimseyi gözetlemediklerini söyledi. Altın, “İniş sırasında mecburen insan sayısının az olduğu noktayı tercih etmek zorundayız. Yoksa istenmeyen kazalar olabilir. O yüzden şikayete konu olan yer, bize göre en uygun noktadır. İniş hattımızda havuzun üzeri, başka yerden geçme şansımız yok”dedi.

‘Gereksiz, saçma sapan bir şikayet’

‘Gereksiz, saçma sapan bir şikayet’
İçeriğin Devamı Aşağıda

Saçma bir şikayetle karşı karşıya kaldıklarını aktaran Altın şöyle devam etti: “Böyle saçma sapan şeyler canımızı sıkıyor. Ben önümdeki yolcuyu en güvenli şekilde plaja indirmeye çalışıyorum. İniş anında bir pilot zaten inişe odaklanır. Çevresindeki etkenleri fark etmesi mümkün değil. İniş anında birini röntgenleme şansımız zaten yok. Gereksiz, saçma sapan bir şikayet. Bütün pilotlar yaşananlara güldük” diye konuştu.

‘Trajikomik bir olay‘

‘Trajikomik bir olay‘

Bir diğer pilot Hüseyin Ünal da havuza giren kadınların kendilerine yönelik şikayetlerini ‘trajikomik’ diye niteledi.

Amaçlarının herhangi bir yeri gözetlemek değil, müşterilerini sağlıklı şekilde uçurup indirmek olduğunu hatırlatan Ünal şöyle konuştu:“Şaka gibi bir olayla karşı karşıyayız. Yamaç paraşütüyle alçalırken hiçbir yere bakmaz, sadece inişe yoğunlaşırsınız. Gerçekten trajikomik bir olay. Ölüdeniz gibi bir yerde böyle bir olayın ortaya çıkması garip.”

DHA ve Diken

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
191
102
25
13
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

İslami otel ne lan :) dsdsdsd "dünya nimetlerinin dibini sıyırırım ama ahirete de göz kırparım" demek olsa gerek bu herhalde amk yobaz tayfası side ne fante... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

"Otelimizde islami usullere uygun karı kız kesilmektedir " ^^ sdsdsds

Erdem Gündoğdu

"benim türbanlı bacılarımın üstünden paraşütle süzülmüşler!!111!!" ulan neyse ben bi şey demiyorum

Mortal Dance

Bu iyiydi. :D

the_war

Madem rahatsız oluyorsunuz o zaman otelin gök yüzüne de tente gerin gitsin, yobaz yezit soyları sizi.