Görüş Bildir
Haberler
İslam Memiş’ten Altın Açıklaması: Yüksek Fiyattan Altın Alanlara Müjde Verdi!

İslam Memiş’ten Altın Açıklaması: Yüksek Fiyattan Altın Alanlara Müjde Verdi!

Ömer ÖNDER
11.03.2022 - 17:55

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan bölgesel savaşın sonuçları küresel piyasalar üzerine etkisini göstermeye başladı. Koronavirüs salgını dönemi ve başlayan savaş ile birlikte altın fiyatlarında yaşana dalgalanmalar yatırımcıların gündemini oluşturuyor. Savaşın başlaması ile birlikte Mart ayına yükseliş hareketi ile giriş yapan altın yatırımcılar tarafından saniye saniye kontrol ediliyor. Konu ile ilgili olarak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altına yatırım yapan yatırımcıları uyardı. İşte İslam Memiş’ten açıklamalar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya ve Ukrayna savaşının başlamasının ardından yükselişe geçerek rekor seviyelere gelen altın fiyatları sonrasında yatırımcılar altın fiyatlarında yaşanacak olan yükselişleri merak etmeye başladı. Altın fiyatları hakkında konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altına yatırım yapan kişilere “2021'de 2022 yılı için tüm yatırım araçlarının birlikte hareket edeceği ve yarışacağı bir yıl olacağını söylemiştik' sözleriyle uyarıda bulundu. Sözlerine “Bu da yatırımcıların kafasını karıştırıyor. Dolar yükseliyor, dış borsalarda satışlar var, partiler diplerde, altın yükseliyor. Ciddi bir belirsizlik var' diyerek devam eden İslam Memiş küresel piyasalar hakkında açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş’ten Altın Yatırımcılarına Uyarı! Altına Dikkat!

İslam Memiş’ten Altın Yatırımcılarına Uyarı! Altına Dikkat!

Savaş ve pandemi süreci yüzünden dalganmalar yaşayan piyasalar hakkında yatırımcıları uyaran İslam Memiş “Euro dolar paritesi 1.09 seviyesinde. Dip seviyelere geldi. Yüksekten dolar, euro, altın alan yatırımcılar bir noktada çıkış fırsatı buluyorlar. Bu dip seviyeleri test eden paritelerde yüksekten gümüş, altın, döviz almış yatırımcısına da pariteye geçme yani euro alma, sterlin almak gibi dip seviyelerde olan paritelere geçmek için bana göre fırsat. Elinizde altın dolar varsa bunu parite yapmak için değerlendirebilirsiniz uyarım önümüzdeki hafta da geçerli olacaktır.' dedi.

Altın fiyatlarında bu haftaya dikkat çeken İslam Memiş 'Gram altın ise dolar kuru ve ons altındaki yükselişlerle tekrar yükselişe geçirdi. Altının ons fiyatı ise 1947 dolar seviyesinde. Geçen hafta 1974 dolarla son 18 ayın en yüksek seviyesini test etmişti. Bu hafta da 1950 dolar ile 13 ayın zirvesini gördü. Önümüzdeki hafta hangi ayın zirvesinde olacağız göreceğiz. Hafiften kademe aşağıya düşüyor.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın