Görüş Bildir
Haberler
İşinizin En Önemli Parçalarından Biri Olan Web Tasarım Hizmetinde Kalitenin Tek Adresi: egegen!

İşinizin En Önemli Parçalarından Biri Olan Web Tasarım Hizmetinde Kalitenin Tek Adresi: egegen!

Günümüzde kullanıcılar bir web sitesine girdiği zaman tasarımından kalitesini, kurumsallığını hatta otoritesini bile anlayacak düzeyde gözlem yapmaktadır. Bu anlamda sadece göze hoş gelen bir web site yapmak yeterli olmayacaktır. Başarılı bir web sitesi; kolay ulaşılabilir olması, sadeliği ve kullanıcılarına tasarım, işlevsellik gibi durumlarda etkileyici bir dijital deneyim yansıtmaları için hem alt yapısı güçlü bir web site hemde gözünüze hoş gelen bir tasarıma sahip olması şarttır. Web tasarım hizmetlerimizi uzun süredir bu şekilde ilerletmekte olan egegen firması ilk olarak sizleri tanır daha sonra sektör analizi yaparak piyasaya hakim olacak bir web sitesi tasarlamak için zemin hazırlar. Oluşturulan özgün tasarım markanızı veya ismini en doğru şekilde temsil edecek ve işletmenizin büyümesine yardımcı olmak için sizde egegen'in tasarımına güvenebilir sorunsuz bir hizmet, etkileyici bir tasarıma sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Web Tasarım nedir?

Web Tasarım nedir?

Web tasarım nedir kısaca açıklayacak olursak, web sayfalarının içeriklerini belirli bir düzen içerisinde resim, metin ve sorunsuz bir altyapı ile web sitesi ziyaretçilerine sunmak olarak adlandırabiliriz. Halk arasında farklı olarak ismi anılsa da web sitesi tasarımı veya web sitesi yapımı olarak bilinir fakat internet dünyasında web tasarım olarak adlandırmaktadır. Kişiler, şirketler, ürünler veya markalar gibi istediğiniz her detay için web tasarımı yapmak mümkündür. Daha çok gelir elde etmek isteyenlerin,  fikir ve hizmetlerin geliştirilmesi, fiyatlandırılması ve dağıtımında kullanıcıya hitap eden sayfaların oluşturulması ile ile bir bakıma marka imajınızı da tazelemiş olmaktasınız.

Web Tasarım ve SEO Arasındaki İlişki

Web Tasarım ve SEO Arasındaki İlişki

Artık Google algoritmaları sayesinde web tasarım ve SEO'yu birbirinden ayırmak neredeyse imkansız hale gelmiştir. Doğru kurgulanmamış bir altyapıya SEO uygulamak başarı getirmeyeceği gibi, hiçbir tasarıma sahip olmayan bir web sitenin de kullanıcı deneyimi çok iyi sonuçlar vermez. 

Web tasarımını ve daha önemli olan SEO çalışmasını düşündüğümüzde örneğin kötü tasarlanmış bir web sitesi SEO'da başarılı olabilir veya SEO'da kötü performans gösteren bir web sitesi çok iyi bir tasarıma sahip olabilir. Ancak, iyi tasarlanmış bir web sitesinin SEO çalışması başarısız olduğunda, web sitesinin ziyaretçi trafiği olmaz. Bu durum iyi bir SEO hizmeti yapılan web sitesi için de geçerlidir. Sayfada kalma süresi oldukça düşük olan bir web siteyi Google iyi algılamaz, ayrıca kullanıcı da tekrar o siteye uğramaz. Bu yüzden web tasarım ve SEO'yu birbirinden ayrı tutmadan başarılı bir şekilde yürütmek çok önemlidir. egegen bünyesinde özel olarak tasarladığımız sitelerin alt yapılarını kaliteli bir şekilde kurgulayarak hem SEO'da hemde web tasarım da başarı sağlamaktayız.

Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları

Web site sahipleri tarafından belirtilen isteklere göre belirlenen fiyatlandırma seçenekleri ile net bir fiyat belirginleştirmek doğru değildir. Web tasarım sektörüne hakim kuruluşların, projelerinde daha kaliteli işler ortaya çıkarmak için özel tasarım çalışmaları kullanmakta olup her bir sayfa ve tasarım için özenle çaba gösterilmektedir. Web site sahiplerinin belirttiği isteklere göre web sitesi fiyatlandırması oluşturulmaktadır. Sizde marka kimliğinizi artırmak, piyasaya sağlam giriş yapmak ve kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatmak için egegen'in uygun fiyat fırsatları bitmeden hemen iletişime geçin!

Web Tasarımda hangi noktalara dikkat ediyoruz?

Web Tasarımda hangi noktalara dikkat ediyoruz?

Web siteleri artık günümüzde sadece kullanıcı odaklı oluşturuluyor olup, bu yapılan tamamen yanlış bir işlemdir. Web sitenize trafik gelmesi için planlayacağınız en önemli işlemlerden biri de arama motoru optimizasyonlu bir altyapı oluşturmaktadır. Sıfırdan bir web site yaptırabilir veya mevcut web sitenizi yeniden tasarlatabilirsiniz. Bunun için önemli olan SEO'ya uygunluk sitenizde aktif ise devam edebilir ya da farklı bir tasarım anlayışıyla yeniden web site tasarlatabilirsiniz. Bunun dışında önemli olarak görülen ve teknolojinin gelişmesi ile daha çok trafiğin sağlandığı mobil uyumlu bir web site kurmak bu noktada çok önemlidir.  

Dünya genelinde mobil cihazlardan internete erişen kişi sayısı milyarları açmışken siz mobil uyumu olmayan bir site yaptırırsanız markanızın büyümesini engellemiş olursunuz. Bunun dışında yine web site hızı, görsellerin kalitesi, özgün içerikler de Google tarafında ve kullanıcılar açısından önemlidir.

Web Tasarımda Neden egegen?

Web Tasarımda Neden egegen?

Daha çok kurguladığımız birçok web siteden olumlu geri dönüşler aldığımız ve gün geçtikçe işimizi daha da iyi kalitede tamamladığımız web tasarım hizmetlerimize sizler de göz atabilir uygun fiyat fırsatı ve kaliteli web tasarım hizmeti sayesinde markanızın değerini iki kat artırarak satışlarındaki olumlu grafiği görebilirsiniz. egegen web tasarım hizmetinde uzmanlarımız, zengin özelliklere sahip, birinci sınıf sonuçlar üretmek için geliştirme sürecinin her adımında müşterilerle iletişim kurarak hem memnuniyet sağlıyor hem de istemediğiniz noktalara anında işlem sağlayabiliyoruz. Sizler de web sitenizi ziyaret eden kullanıcılarınıza olumlu bir deneyim yaşatmak istiyorsanız, web tasarımda Türkiye'nin en iyi firmalarından biri olan egegen ile çalışabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemal Bayar

Merhaba, konu web tasarım olunca dikkatimi çekti. Aynı sektördeyiz, birNC Web Tasarım Ajansı belki duymuşsunuzdur. İşlerinizde başarılar dilerim.