Görüş Bildir
Haberler
İşine Aşık İnsanların "Biraz Şov Sanki" Dedirten Sinir Bozucu 15 Davranışı

İşine Aşık İnsanların "Biraz Şov Sanki" Dedirten Sinir Bozucu 15 Davranışı

Çok küçük bir azınlığın sevdiği işi yaptığı bir ülkedeyiz. Editöre sorarsanız işini sevmek çok güzeldir ama işine aşık olmak kesinlikle biraz şovdur. Utanmasa çalıştığı iş yerine orada çalışmasına izin verdikleri için üstüne para verecek olan bu iş bağımlısı arkadaşları hep birlikte biraz daha yakından tanıyalım. Umarım işsiz kalmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu tür insanlar öncelikle çok şanslı bir azınlıkta olmaları sebebiyle baştan sinir bozucudurlar. Bu ülkede sevdiğin işi yapmak da biraz şov sanki!

2. En büyük özellikleri gözlerinin işlerinden başka bir şey görmemesidir. Devamlı işim de işim deyip dururlar.

3. Saatlerce işlerindeki gelişmelerden, kendilerinin nasıl da bu işi severek yaptıklarından ve ileride neler yapmak istediklerinden bahsederler. Dinleyen insanı hayattan ve iş dünyasından nefret ettirirler.

4. İşleri ile alakalı en ufak eleştiriyi kaldıramazlar, işleri onların kutsalıdır. Bu uğurda gerekirse insanlara mesafe koyarlar.

5. Sık sık çalışırken gülümsedikleri, çok eğlendikleri fotoğraflar paylaşırlar. Nispet mi yapıyor anlamadık ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşlerini kötü yapan insanlardan nefret ettiklerini söyleyip dururlar. Canım onlar işlerinden nefret ediyor, olduğu kadar artık.

7. Hastalandıklarında bile koşa koşa işe giderler. Sadece çok kötülerse hastaneye giderler ki çabuk iyileşip işe dönebilsinler.

8. Tatilde bile akılları fikirleri işlerindedir. Tatil uzarsa işlerini özlerler. Yanlarındaki insanları çıldırtırlar.

9. En büyük mutluluk kaynakları işlerindeki başarılarıdır. Başka hiçbir şey onları bu kadar mutlu edemez.

10. İşlerindeki bütün ilerlemeleri sosyal medyadan ilan ederler. Bütün eş dosttan layk, fav, rt beklerler. Çeyrek de takalım mı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nefret ettiği işte çalışan zavallı bir insanın derdini dinlemeye yarım saat dahi tahammül edemezler. Bari on dakika dinleseydin vicdansız!

12. İşleri ile ilgili takdir görmeye bayılırlar. "İşinde çok başarılısın." cümlesi onun için altı maaş ikramiyeye bedeldir.

13. İşlerini sevmeyen insanları yanından çok imrendirici konuşmamaları gerektiğini anlamazlar. Onlara ilham olduklarını düşünürler.

14. Nedense aslında iyi maaş almasa onun da her an işinden nefret eden bir insana dönüşebileceğini görmezler. Tabii canım kesin para ikinci plandadır.

15. Sonuç olarak "Sivdiğim işi yipiyirim vi bini piri viriyirlir" gibi dünyanın en sinir bozucu cümlesini kurup dururlar. Oldu olacak bedava çalışın!

Biz işinizi sevmeyin demiyoruz, yine sevin. Fakat rica ediyoruz bunu insanların gözlerine sokmayın. Sevmediği bir işte çalıştığı için ciğerleri solmuş, uzaklara dalıp daldığı yerden senelerce çıkamamış, saçları dökülmüş ve yüreği kabarmış insanlar var bu ülkede.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
86
74
40
21
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylül Kutlay

Evet lütfen onca fedakarlık ve alınan bütün riskler sayesinde elde ettiğiniz işinizi ne kadar sevdiğinizi milletin gözüne sokmayın. Konfor alanından çıkmaya ... Devamını Gör

Mukaddes Baykara

sibirya maden ocağında bile çalışsam işimi severim, babam erkek parasıyla yaşamanın nasıl ızdırap olduğunu yıllardır canlı örnek üzerinden anlatıyor.

sen senelerce çalış et, sevdiğin bir işe gir ve işini sevdiğini söylediğinde millet sana laf atsın, yemin ederim salaksınız