Görüş Bildir
Haberler
IŞİD Almanya ve Türkiye'ye İki Ayrı İntihar Timi Göndermiş

IŞİD Almanya ve Türkiye'ye İki Ayrı İntihar Timi Göndermiş

FreiGeist
19.04.2016 - 14:11 Son Güncelleme: 19.04.2016 - 16:12

IŞİD’in Türkiye ve Almanya’da 'intihar' eylemleri planladığı, örgütün iki ülkeye iki ayrı 'intihar timi' gönderdiği belirtiliyor. Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca hazırlanan bilgi notunda militanların Türkiye'ye giriş yaptığı ve eylem hazırlığında olduğuna dikkat çekildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göreEmniyet Genel Müdürlüğü IŞİD’in 4 kişilik bir timi yasa dışı yollardan  Suriye’den Türkiye’ye soktuğunu saptadı. 

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca hazırlanan bilgi notunda, Suriye’de IŞİD adına savaşan Talip, Furkan, Cuma ve Memiş kod adlı militanların Türkiye'ye giriş yaptığı ve eylem hazırlığında olduğuna dikkat çekildi.

Muhtemel hedeflere yönelik video ve fotoğraf çekimi

Muhtemel hedeflere yönelik video ve fotoğraf çekimi

Suriye’deki IŞİD grupları ile bağlantılı olan Yunus D.’nin de örgüt adına muhtemel hedeflere yönelik video ve fotoğraf çekimi yaparak “keşif” çalışmasında bulunduğu tespit edildi.

Almanya'ya uyarı: Taraftar gibi

Almanya'ya uyarı: Taraftar gibi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Habere göre Emniyet Genel Müdürlüğü, Almanya’da saldırı hazırlığı hakkında elde edilen istihbaratı Almanya'daki ilgili makamlar ile paylaştı. 

Almanya’ya iletilen bilgide, IŞİD terör örgütü yöneticilerinin açık kimliği bilinmeyen Mahmut Taha Husayn Al-Tai adlı militana Türkiye üzerinden Almanya’ya gitmesi talimatı verildiği açıklandı. '

İntihar bombacısı olduğu değerlendirilen IŞİD mensubunun kendisini kamufle etmek amacıyla takım taraftarı gibi forma giyeceği ve taraftarların arasına karışarak dikkat çekmeden Almanya’ya giriş yapmak istediği şeklinde bilgiler alındı” denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Aygün

Yeminle dünyadaki tüm terör örgütlerinin hedefi ve üssü olduk.Bunu başaranlar eserleriyle gurur duyabilirler.Ulan tarihimizde bile hiçbir devlet bize bu kada... Devamını Gör

monapizza

Türkiye'ye nasıl girdiler? onun bi açıklamasını yapsanız ya

itsasin

30 yıldır pkk nasıl giriyorsa.sınır delik deşik.sınırdan araç kaçırıyorlar bırak insanı.isteyen geçer sınır falan yok

Kenan Özgür

adamların girişi olmuş türkiye ye iyi karşılasaydınız bari bir çay çorba ısmarlasaydınız...