Görüş Bildir
Haberler
İş Görüşmesinde Başına Gelebilecek En Kötü 5 Durum

İş Görüşmesinde Başına Gelebilecek En Kötü 5 Durum

Makyaj.com
27.10.2015 - 10:13

1- Abartı makyaj

Makyaj trendlerini takından takip ettiğine eminiz ama iş görüşmesine giderken abartı ve ilginç makyaj stillerinden uzak durmalısın. Klasik ve sana yakışan makyaj stilinden vazgeçme!

2- Geç kalmak

İş görüşmesine giderken geç kalmak herkesin korkulu rüyasıdır. Makyaj, saç derken evde çok fazla zaman harcayıp geç kaldıysan, topuklulara aldırmadan koşmaya başlasan iyi olur!

3- Şakacı(!) arkadaşlara denk gelmek

Ellerin buz gibi oldu, karnına ağrılar girmeye başladı mı? Seni eğlendirecek, rahatlamanı sağlayacak sevimli iş arkadaşların olduğu sürece endişelenmene hiç gerek yok!

4- Eski arkadaşınla karşılaşmak

Eski arkadaşlarla karşılamak güzeldir ama lise yıllarında gıcık olduğun o kızla karşılaşmak hem de iş görüşmesinde karşılaşmak pek güzel olmasa gerek! Hemen derin bir nefes al ve gülümse, sanki o günler hiç yaşanmamış gibi davranmak en güzeli...

5- Uykunun gelmesi

Günlerdir hazırlandığın iş görüşmesinin sonlarına yaklaşırken birden uyku bastırdı! Ne gözlerini açık tutabiliyorsun ne karşındakini dinleyebiliyorsun. Hemen camı açıp, bir bardak su rica edebilirsin. Kendini oyala ve karşındakini dinlemeye zorla, son 5 dakika sık dişini!

En başta da dediğimiz gibi öncelikle kendine güven! Makyajında abartıya kaçma ve kendin ol. Eminiz o görüşme tam istediğin gibi geçecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
11
11
8
5
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın