Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici'den Şok Açıklama! "Evimi Satıp Albüm Yaptım!" İrem Derici Mal Varlığını Açıkladı!

İrem Derici'den Şok Açıklama! "Evimi Satıp Albüm Yaptım!" İrem Derici Mal Varlığını Açıkladı!

Pelin Hayırlı
25.05.2022 - 17:37 Son Güncelleme: 25.05.2022 - 17:38

Her şarkısını bildiğimiz, 'Kalbimin Tek Sahibine' isimli şarkısı ile Türkiye'yi evlendirmiş, ekranın sevilen yüzü İrem Derici, geçtiğimiz akşam özel bir davette sahne aldı. İş insanlarının olduğu davette Derici mal varlığı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkılarını ezbere biliyoruz, yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen güzel şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz akşam Bursa'da özel bir etkinlikte sahne aldı. Mal varlığı hakkında açıklamalarda bulunan Şarkıcı konukları güldürdü.

YouTube videolarında yaşarım!

YouTube videolarında yaşarım!

Etkinlikte birçok iş insanı ile bir araya gelen Derici, 'Girişimler, yatırımlar, onlardan hiç anlamıyorum. Para işinden hiçbir şey anlamıyorum. 10 yıldır manyak gibi çalışıyorum, iki tane arabam var, bir evim bile yok. Vardı bir tane sattım onu albüm yaptım. YouTube videolarında yaşarım artık. Hani böyle haberler oluyor ya ‘o ünlü popçu bakın şimdi ne halde?' diye... Allah korusun tabii. Hadi buyrun şarkı söyleyelim.' dedi. Derici açıklamanın ardından 'Acemi Balık' şarkısı ile konserine devam etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Admin

Neden kendini acındırıyorsun ki, babadan zengin olduğunu herkes biliyor :)