Görüş Bildir
Haberler
İphone Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır? AirPLay Özelliği Nasıl Kullanılır?

İphone Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır? AirPLay Özelliği Nasıl Kullanılır?

Ömer ÖNDER
23.06.2022 - 16:10

Akıllı telefonların gelişmesi ve sahip oldukları özelliklerin artması ile birlikte günümüzde birçok işimizi telefonlar üzerinden kolaylıkla halledebiliyoruz. Özellikle dizi ve film uygulamaları sayesinde her an telefonlar üzerinden bir şeyler seyreden pek çok kişi izledikleri programlara daha büyük ekranda devam etmek için telefonlarda yer alan ekran yansıtma özelliğinden faydalanıyor. İphone'ların sahip olduğu AirPlay özelliği sayesinde İphone ekranında olan görüntüleri akıllı TV'nize saniyeler içerisinde aktarabiliyorsunuz. Peki İphone ekran yansıtma özelliği nasıl kullanılır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İphone sahibi binlerce kullanıcı telefondan izledikleri videoları evlerindeki akıllı TV'lere nasıl yansıtacağını merak ediyor. İphone'un sahip olduğu AirPLay özelliği sayesinde hızlı bir şekilde televizyon ve telefonu eşleştirmek mümkün. Gelin birlikte İphone ekranını TV'ye nasıl yansıtabiliriz bir göz atalım.

İphone Ekran Yansıtma Özelliği Nasıl Kullanılır?

İphone Ekran Yansıtma Özelliği Nasıl Kullanılır?

İlk olarak İphone ekran yansıtma özelliğini kullanmak için İphone ve bağlayacağınız AirPlay özellikli TV'nizin aynı WİFİ ağına bağlı olması gerekmektedir.

Ardından telefonunuzun AirPlay özelliğini açmanız ve bağlanabileceğiniz cihazlar listesinde TV'nizi bulmanız yeterli olacaktır.

Ardından telefonunuzun AirPlay özelliğini açmanız ve bağlanabileceğiniz cihazlar listesinde TV'nizi bulmanız  yeterli olacaktır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın