Görüş Bildir
Haberler
Inter, Felipe Melo Transferinden Vazgeçmek Üzere

Inter, Felipe Melo Transferinden Vazgeçmek Üzere

Enver K.
09.08.2015 - 14:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın bonservis bedelsiz serbest bırakmaya yanaşmaması sebebiyle Inter, Brezilyalı oyuncunun transferinden vazgeçti.

Galatasaray 'da Süper Kupa maçı kadrosuna alınmayan ve geleceği konusunda belirsizlik süren Felipe Melo ortada kaldı.

Inter , uzun süredir peşinden koştuğu Brezilyalı yıldız için bonservis ödemeye yanaşmıyor. Melo'nun da takımdan ayrılmak isteğini sarı kırmızılı ekibe bildirdiği biliniyor.

Ancak Maraton 'un haberine göre Inter, bu transferden vazgeçeti. Roberto Mancini yönetimindeki Milano ekibinin, Brezilyalı futbolcuyu ancak bonservis bedeli olmadan kadrosuna katmayı düşündüğü ancak bu isteğinin karşılık bulmadığına dikkat çekildi.

Inter'in oyuncunun bedelsiz bırakılması isteğine sarı-kırmızılıların olumsuz yanıt verdikleri ve bu yüzden İtalyan ekibinin transferden vazgeçtiği öğrenildi. Bu sezon Kondogbia başta olmak üzere birçok oyuncuyu bünyesine katarak transferde servet harcayan mavi-siyahlıların, Melo'yu sadece bonservissiz almaya karar verdikleri, ancak isteklerinin karşılık bulmaması nedeniyle geri adım attıkları ifade edildi.

Felipe Melo ile aynı mevkide oynayan Gary Medel, Fredy Guarin ve Kondogbia gibi isimleri kadrosunda bulunduran Inter'in bu transfer için ekstra harcama yapmayı kesinlikle düşünmediği öğrenildi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0