Görüş Bildir
Haberler
Instagram'dan Video İndirmek İçin Kullanabileceğiniz 8 Harika Servis

Instagram'dan Video İndirmek İçin Kullanabileceğiniz 8 Harika Servis

Instagram, son günlerin en fazla vakit geçirilen sosyal medya platformu. Özellikle video paylaşma özelliğinin de Instagram'a dahil olması ile birlikte video izleme oranlarımız da arttı. 

Ben de bugün sizinle en popüler ve en kullanışlı 8 harika Instagram video indirme servisini paylaşacağım. Bu servisleri aynı zamanda Instagram'dan fotoğraf indirmek için de kullanabilirsiniz. Servislerde PC veya mobil ayrımı bulunmuyor, dilediğiniz cihazdan indirme yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

SaveInsta

SaveInsta

Bu Instagram Downloader instagramdan çevrimiçi video ve fotoğraflar indirmek için harika bir araçtır. Bir kaç saniye içerisinde MP4 dosyası olarak instagram dosyalarını indirebilirsiniz. tamamen ücretsizdir! Siteye ulaşmak için tıklayın.

W3Toys

W3Toys

Instagram'dan video indirmek için Instagram Video URL'sini girin ve Go düğmesine basın. Siteye gitmek için tıklayın.

Downloadgram

Downloadgram

Downloadgram, ücretsiz bir Instagram video ve fotoğraf indirme servisi. Siteye gitmek için tıklayın.

Insloader

Insloader

Insloader, diğer servisler gibi ücretsiz bir Instagram video indirme servisi. Aynı zamanda Google Chrome eklentisi de bulunuyor. Siteye gitmek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dredown

Dredown

Dredown, sadece Instagram değil, Youtube, Twitch, Vimeo gibi pek çok popüler siteden de video indirmenizi sağlıyor. Siteye gitmek için tıklayın.

Pickvideo

Pickvideo

Pickvideo sitesinde 1000'den fazla platform destekleniyor ve video ve fotoğraf indirebiliyorsunuz. Siteye gitmek için tıklayın.

Gramsave

Gramsave

Gramsave de listemizde yer alan diğer Instagram video ve fotoğraf indirme servisleri gibi oldukça basit bir arayüze sahip. Linki yapıştırın ve indirmeye başlayın. Siteye gitmek için tıklayın.

Download Videos From

Download Videos From

Download Videos From, Instagram'dan çevrimiçi video indirmek için kullanışlı bir araç. Bir kaç saniye içerisinde MP4 dosyası olarak instagram dosyalarını indirebilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
15
14
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İsmail Dikmen

Kullandığım en iyi sitelerden birisi facebook video indir veya instagram video, fotoğraf indir Hızlı ve programsız site videoindir.tc

Faith Handgiver

Https://Gramget.com kullaniyorum ben, coklu postlari, hikayeleri destekliyor. Cok da hizli, tavsiye ederim,