Görüş Bildir
Haberler
Instagram, NFT'leri Daha Geniş Bir Kitleye Ulaştırmak İçin Uygulamaya Getiriyor

Instagram, NFT'leri Daha Geniş Bir Kitleye Ulaştırmak İçin Uygulamaya Getiriyor

İlhan Güzel
21.12.2021 - 13:09

Instagram CEO'su, 'NFT'leri ve onları daha geniş bir kitleye nasıl daha erişilebilir hale getirebileceğimizi kesinlikle aktif olarak araştırıyoruz' dedi.

Kaynak: https://markets.businessinsider.com/n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram üzerinden NFT'ler için teklif verilebilecek.

Instagram üzerinden NFT'ler için teklif verilebilecek.

Instagram, ana şirketi Meta meta veri tabanına doğru ilerlerken, NFT'leri sosyal ağ platformuna ve iki milyar kullanıcısına getirmenin bir yolunu arıyor.

Şirketin CEO'su Adam Mosseri, hafta sonu, değiştirilemez tokenleri içeren özellikler oluşturmak üzerinde çalıştığını söyledi.

Bu türünün tek örneği dijital varlıklar, modern sanat veya video koleksiyonları olarak popüler olsa da  , sanal bir dünyada mülkiyeti taşıyabildiklerinden, meta veri deposunun kilidini açmanın dijital anahtarıdır . 

Mosseri, Cumartesi günü yayınlanan bir Instagram hikayesinde , 'Henüz açıklanacak bir şey yok, ancak NFT'leri ve onları daha geniş bir kitleye nasıl daha erişilebilir hale getirebileceğimizi kesinlikle aktif olarak araştırıyoruz.' Dedi 

Uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi, Instagram'ın NFT ile ilgili planlarının ayrıntılarını ilk kez Temmuz ayında Twitter'da ekran görüntülerini  paylaştı.

Ekran görüntüleri, Instagram gönderilerinin, bir kullanıcı tarafından tutulan NFT'leri özel bir bölümde işaretlemek için 'toplanabilir' bir etiketle gelebileceğini gösterdi.

Paluzzi, kullanıcıların doğrudan Instagram üzerinden NFT'ler için teklif vermelerine izin verilebileceğini gösteren bir özelliği de paylaştı ve Instagram'ın Coinbase ve MetaMask kripto cüzdanlarının yanı sıra Facebook'un Novi cüzdanını desteklemesinin muhtemel olduğunu kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın