Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Sende En Çok Kıskandığı Şey Ne?

etiket İnsanların Sende En Çok Kıskandığı Şey Ne?

Mia Zona
24.02.2021 - 17:00

Hep merak ettiğin o sorunun cevabını almaya hazır mısın? Buyur bakalım teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güne başlayalım bakalım... İlk olarak ne yaparsın?

2. Kahvaltıda ne yemek istersin?

2. Kahvaltıda ne yemek istersin?

3. Şu an bu mekanlardan hangisinde olmak isterdin?

4. Pandemi bittikten sonra ilk işin ne olacak?

5. Pandeminin sana yaşattığı zorluk ne oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, bu renklerden hangisi seni anlatıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkesin seni sevmesini kıskanıyorlar!

Çevrendekiler seni çok içten buluyor. Ve abartmıyoruz, gerçekten de herkesin sevdiği birisin. Bu yüzden de bazı fesat insanlar herkesin seni sevmesini çekemiyor, kıskanıyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var, sen insanların seni sevmesi için ekstra çaba sarf etmiyorsun. Kendin olmaya ve hayatında nefret duygusunu barındırmamaya devam et!

Umudunu hiç kaybetmeyişini kıskanıyorlar!

Dozerlerle gelseler bile seni hiçbir şey ve hiç kimse yıkamaz. İnsanlar bunu görüyor ve bazen sana hayranlıkla birlikte kıskançlık duyuyorlar. Elbette hepimiz insanız, kimi zamanlar her şeyi bırakmayı düşünmüş olabilirsin ama yine de dışarıya bunu hiç yansıtmadığın için tebrik ederiz. Dimdik durmaya ve hiçbir mücadelede pes etmemeye devam et!

Başarılarını kıskanıyorlar!

Adın 'Her şeyi başaran' olarak çıkmış 9'a, inmiyor 8'e. Çevrendeki herkes yapabildiklerine şahit olduğu için yüzüne karşı seni bol bol takdir etse de kimi zamanlar içten içe kıskançlık duyabiliyorlar. Ancak insanların kıskançlıkları senin başarılarını hiçbir zaman engelleyemez. Azimle çalışmaya ve insanları çatlatmaya devam et!

Özgür ruhunu kıskanıyorlar!

O şöyle demiş, bu böyle demiş... İnsanlar söylenen laflara o kadar takılıyor ki, bu yüzden de senin nasıl bu kadar özgür ruhlu olduğuna akıl sır erdiremiyorlar. Kıskançlıklarının temelinde de bu özgürlüğün yatıyor! Onlar istiyor ki herkes onlar gibi kısıtlansın, dümdüz olsun. Sen renklerinle kendine has ve çok güzelsin. Yolundan şaşmadan devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
209
98
59
28
22
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Herkesin seni sevmesini kıskanıyorlar! E tabi canım ben sevilmez miyim B)

Gizem Yenikler

Özgür ruhunu kıskanıyorlar! O şöyle demiş, bu böyle demiş... İnsanlar söylenen laflara o kadar takılıyor ki, bu yüzden de senin nasıl bu kadar özgür ruhlu o... Devamını Gör

tontikke

Doğru bildi