Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Koku Gibi His Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Koku Gibi His Bırakıyorsun?

Şeboş
29.05.2017 - 15:18

Koku notaları kulağımıza çok havalı gelir değil mi ? Yok üst notaları amber kokar, alt notası baharat. Gel senin hangi notaların daha baskın bulalım! Lavantalar, fresh olanlar, egzotik kokular...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlıyoruz, yakın arkadaşların sana nasıl seslenir?

2. Kendini ödüllendir ve bir tatlı seç bakalım!

3. Favori içeceğin lütfen!

4. Eee özel zevklerden başladık, öyle de devam edelim ; dinlediğin müzik türü nedir?

5. Eşinde görmek istediğin özellikler nelerdir?

5. Eşinde görmek istediğin özellikler nelerdir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yağmurdan sonraki toprak kokusunu sever misin?

7. Gelelim en keyif aldığın spora!

8. Son sorumuz; bebek kolonyası sever misin, kullanır mısın? Haa bu arada soru öndeki minnoş için:)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lavanta kadınısın!

Lavanta kadınısın!

Asalet, romantizm ve gizem! Bilimsel adı latince 'yıkanmak'tan gelen bir lavanta kadınısın sen. Temiz temiz kokan ruhun, çamaşırların, özgüvenin, saçların... Parfüm kullanmasan bile kendine has kokusu olan kadınlar vardır ya hani, işte sensin bu. Meryem Ana, güveleri giysilerden uzak tuttuğu ve iffeti koruduğu için lavantayı çok severmiş bilir misin? İffet:) Lavantanın yatıştırıcı etkisiyle; insanları yumuşatan, yatıştıran bir tarafın var senin. İnsanlar seninle sohbet ederken terapi almışlar gibi hissediyorlar.vÇamaşırların arasına konan lavanta tomurcukları gibisin. Kokladıkça huzur veren. Memleketini söylememizi istersen eğer yabani olarak Güney Fransa’da, Orta İtalya’da, Yugoslavya’da, İspanya’da ve Yunanistan’da yaygın durumdasın;)

Tarçın kadınısın!

Tarçın kadınısın!

Çevrendekilere enerji veren güç veren bir tarçın kadınısın sen! Tarçın demek kış demektir, battaniyeler altında tv izlemektir, salep höpürdetmektir . İlla seni yiyip bitirmeleri gerekmiyor ki, kokun yetiyor enerjini hissetmeleri ve onları ısıtman için. Yakılan bir mumda, bir oda kokusunda tarçının enerjisinde seni hissediyorlar. Avrupa'da 18. yüzyıla kadar en pahalı bitkilerin arasında yer alıyormuşsun. Şimdi insanlara hem şifa veriyorsun, hemde harika bir enerji. Tarçın yağı eskiden kadın parfümlerinde direk kullanılırmış ve cinsel ilişki sırasında eşlere de şifa verirmiş. Herkese faydan var kız senin:) Ve aynı zamanda ağrı kesici gibisin, kas ve eklem ağrılarına da süper geliyorsun. Sen kokla kokla bitmiyorsun cicim!

Biberiye misin sen!

Biberiye misin sen!

Zihinsel aktivitelerin kadınısın. Hafıza ve zihin üzerinde inanılmaz etkisi olan bir  biberiye kokusu gibisin...İşte senin de insanlar üzerinde böyle bir etkin var. Oturup seninle satranç oynasınlar, tüm mantık oyunlarını devirsinler. Seninle birlikte olanlar Alzheimer olmazlar yaaa!  Ev içindeki huzursuzluğun, miskinliğin geçmesine bile faydan oluyor, çünkü enerjiyi dengelemeyi bliyorsun. İlaç gibi geldin bee derler ya vallahi öylesin işte!  Yenilenme, uyum, istikrar, sükûnet, dinginlik ve verimlilik var kokunda!

Of nasıl söylenir ki odun kokusu desek ayıp mı ?

Of nasıl söylenir ki odun kokusu desek ayıp mı ?

Odunsun demek olmaz, tamam bu cümleyi kurmayacağım. İnsanı çocukluğuna götüren bir kokun var senin. Anaç, koruyan kollayan, huzur veren. Masallar anlatsan dinlerler sabahlara kadar. Çevrendeki herkes sayende  koruma, kollama, doyurma, besleme gibi duygulara tok. Nasıl bir şeysin acaba sen pinokyoyu da adam eden kadın mısın vesselam:) Ama bunun sebebi ne biliyor musun? Ciddi ortamların kokusu değilsin çünkü. Ve senin bu kokundan insanların sana 'Anneee' diyesi geliyor yaaa. Ağlamak, gülmek, ossurmak, tıksırmak her tür şeyi yanında rahatca yapalarıgeliyor işte;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
233
152
109
59
36
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
theravenwoman

Biberiyeye yazdığın açıklama ile egomuzu şaha kaldırdın editör

Sude Rumeysa Şahin

Biberiye misin sen! O kadar övdün ki sinir bozucu şekilde.. Vurasım geldi lan.

Emre Ateş

Ben niye çözdüm lan.Hayır madem kadınlara özel yapıyorsunuz belirtin yani genel kelimeler kullanmayın.