Görüş Bildir
Haberler
İnsan Zihnini Okumak Mümkün! İnsanların Düşüncelerini Açık Bir Kitap Gibi Okumak İçin 8 Yöntem

İnsan Zihnini Okumak Mümkün! İnsanların Düşüncelerini Açık Bir Kitap Gibi Okumak İçin 8 Yöntem

Aden
09.04.2023 - 09:48

Hepimizin başkalarının ne düşündüğünü okuyabilmeyi dilediği anlar vardır. Peki ya size insanları sadece beden dilini gözlemleyerek okuyabileceğinizi söylesek ne derdiniz?

İnsanların beden dili çoğu zaman bilinçaltıyla bağlantılıdır ve akıllarında ne olduğunu açık bir şekilde bize anlatır. Bu mesajların ne olduğunu öğrenirseniz bir psişik gibi başkalarının düşüncelerini daha onlar konuşmadan anlayabilirsiniz. Haydi beraber püf noktalarına bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gözler asla yalan söylemez.

1. Gözler asla yalan söylemez.

İnsanların konuşurken sağa ve yukarıya bakmaları yalan söyledikleri anlamına gelebilir çünkü bu hareket hayal gücünü harekete geçirir. Ancak konuşurken sola ve aşağıya bakmak, konuşmacının ya gerçekleri hatırladığını ya da düşüncelerini topladığını gösterir.

2. Eğer çok fazla başını sallıyorlarsa.

Eğer siz konuşurken karşınızdaki kişi, tekrarlı ve aşırı derecede başını sallamaya başlarsa sizi dinlemedikleri anlamına gelebilir. Bu yüzden karşınızdaki kişi başını çok fazla sallıyorsa, yavaşlayın ve söylediklerinizi farklı bir şekilde söylemeyi deneyin.

3. Gülümsüyor numarası yapıyorsalar.

Kırışıklıklar birçoğumuz için istenmeyen yaşlılığın bir sembolüdür. Buna rağmen, aynı kırışıklıklar bir gülümsemenin gerçek olup olmadığını size söyleyebilir. Birinin gülümsüyor numarası yapıp yapmadığını gözlerinin yanındaki kırışıklıklardan anlayabilirsiniz, çünkü gerçekten gülümseyen birinin gözleri de ona katılacaktır

4. Çenesini sıkıyorsa.

Sıkılmış bir çene, stresin bir işaretidir. Eğer çenesini sıkan birisini görürseniz bu o kişinin stresli bir şey düşündüğü anlamına gelir.

5. Sahte duyguları nasıl mı anlarsınız?

5. Sahte duyguları nasıl mı anlarsınız?

Duygular yüzünüze eşit olarak yansır, bu nedenle birisinin yüzünün bir tarafı diğerinden farklı bir ifadeye sahip ise, size gösterdiği duyguları gerçek olmayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nasıl parmak kaldırdıkları önemli.

Eli rahat bir duruşla tam uzunlukta kaldırmak, güçlü ve hakim bir aura yayar. Aksine, eli baş seviyesinin altında kalacak şekilde kaldırmak ise güvensizliği ve utangaçlığı gösterir.

7. Avuçların sırrı.

7. Avuçların sırrı.

Eller ile ilişkilendirilebilecek birçok anlam vardır. Bunlar arasında iki tanesi ise çok önemlidir. Eğer birisinin avuçları yukarı bakıyorsa, bir şey önerdikleri veya sordukları anlamına gelir. Avuçları aşağı bakıyorsa, bu bir şey emir veya talep ettikleri anlamına gelir.

8. Mesafelerine dikkat edin.

8. Mesafelerine dikkat edin.

Bir kişinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğini size ne kadar yakın durduğundan anlayabilirsiniz. Eğer yaklaştığınızda birisi geri çekiliyorsa, bu sizden hoşlanmadıklarının bir işareti olabilir. Bazen aralarındaki mesafeye göre iki kişi arasındaki ilişkinin ne olduğunu bile söyleyebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
17
4
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın