Görüş Bildir
Haberler
İnsan İlişkilerinde Hangi Shakespeare Karakteri Gibisin?

etiket İnsan İlişkilerinde Hangi Shakespeare Karakteri Gibisin?

Bakalım insan ilişkilerinde dünyanın en seçkin ve önemli yazarlarından William Shakespeare'in ünlü karakterlerinden hangisi gibisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bize cinsiyetini söyle bakalım!

2. Uzun zamandır hoşlandığın kişiyle sonunda romantik bir akşam yemeği için buluştunuz. Ancak hayallerini süsleyen kişi; garsonlara oldukça kaba ve kötü davranıyor. Nasıl tepki verirsin?

3. Boş zamanlarında genellikle ne yaparsın?

4. Diyelim ki senin için oldukça önemli olan bir konuda büyük bir haksızlığa uğradın. Ne yaparsın?

5. Şimdi bu kelimelerden senin karakterini en iyi özetleyeni seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok aşık olduğun sevgilinle mutlu bir beraberliğin ve mükemmel ilerleyen bir kariyerin var. Her şey yolunda giderken bir gün sevgilin geliyor ve sana; hayallerini süsleyen bir iş teklifi aldığını ancak bunun için yurt dışına yerleşmesi gerektiğini söylüyor. Ne yaparsın?

7. İnsan ilişkilerinde olmazsa olmaz dediğin olgu bunlardan hangisi?

8. Son olarak; Shakespeare'in bu sözlerinden en beğendiğini seç ve bitirelim!

8. Son olarak; Shakespeare'in bu sözlerinden en beğendiğini seç ve bitirelim!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Macbeth!

Macbeth!

Sen, insan ilişkilerinde Macbeth gibisin! Başarı odaklı ve hırslı bir yapın var bu da doğal olarak ikili ilişkilerine de yansıyor. Aslında özünde sevgi dolu birisin ancak söz konusu kişisel isteklerin olduğunda kendini yenemiyor ve hırslarına yenik düşüyorsun. Bu da aslında istemediğin halde çevrendekileri incitecek hareketler yapmana neden oluyor. Böyle bir durumla karşılaştıktan sonra da içindeki esas sen, konuşmaya başlıyor ve istemeden yaptıkların yüzünden pişmanlık duyuyorsun. Aynı zamanda manipülasyona açık  bir yapın var. Şöyle ki çevrendekilerin söylediklerinden çok çabuk etkilenip, düşünmeden hareket edebiliyorsun. Senin bu yönünü çözüp, etrafında iyiliğini düşünüyor gibi görünen ama aslında sana zarar vermek isteyen insanlar olabilir. Bu yüzden bizden sana tavsiye; etrafındaki insanları iyi seç!

Othello!

Othello!

Sen, insan ilişkilerinde Othello gibisin! Son derece azimli, sorumluluk sahibi ve sevgi dolu kalbi olan birisin. Etrafındaki hemen herkesin iyiliği ve mutluluğu için çabalayan nadir insanlardansın. Etrafındakilere güven ve huzur veren bir yapın olsa da ara ara farkında olmadan onları çeşitli huzursuzluklarınla mutsuz edebiliyorsun. Bu huzursuzluklarının en temel sebebi ise; kıskançlık! Çünkü sen söz konusu sevgi olduğunda bencil ve hırçın birine dönüşüyorsun.

Hamlet!

Hamlet!

Sen, insan ilişkilerinde Hamlet gibisin! Sen insanları olduğu gibi gören ve insan ilişkilerini de olduğu gibi kabul eden birisin, bir insanın yalan söyleyebileceği ya da olduğundan farklı görünebileceği mantığına pek yatmıyor çünkü sen neysen osun! Bu yüzden de çoğu zaman hayal kırıklığına uğruyorsun çünkü arkandan dönen işlerin ya kişilerin esas niyetinin pek da farkına varamıyorsun. Tüm bunların yanı sıra oldukça sevgi dolu ve aşka değer veren birisin ve söz konusu sevdiğin insanlar olduğunda bu naif halinden eser kalmıyor ve tam bir sırtlana dönüşüyorsun.

Lady Macbeth!

Lady Macbeth!

Sen, insan ilişkilerinde Lady Macbeth gibisin! Oldukça hırslı ve gözü açık birisin. İnsanları bir bakışta çözüp, onların zayıf ve güçlü taraflarını anında çözebiliyorsun. Bu kadar algıları açık ve hırslı biri olduğundan herhangi biri; arkadaş, eş, dost olarak seni seçmiyor sen onları seçiyor uygun görürsen hayatına dahil ediyorsun. Aynı zamanda insanlar bir şeylere ikna etmek konusunda üzerine yok! Hırslı, biraz kibirli ve bencil gibi görünsen de sevdi mi tam seven bir insansın!

Dasdemona!

Dasdemona!

Sen, insan ilişkilerinde Dasdemona gibisin! Oldukça anaç ve sevgi dolu bir insansın. Oldukça dışa dönük ve insan canlısı biri olarak çevrendeki hemen hemen herkesle oldukça iyi anlaşıyorsun. Kimseyi hiçbir için yargılamadan olduğu kabul ediyorsun. Aynı zamanda oldukça saf ve iyi niyetlisin öyle ki sana kötülük yapan ya da üzen birine bile tepkini gösteremiyorsun çünkü sana ne yapmış olursa olsun o kişiyi incitmekten çekiniyorsun. Söz konusu aşk olduğundaysa adeta gözün hiçbir şey görmüyor!

Ophelia!

Ophelia!

Sen, insan ilişkilerinde Ophelia gibisin! Hayatı pek ciddiye almayan, keyfine düşkün birisin! Hayatı pek de ciddiye almayan ruh halin insan ilişkilerine de doğal olarak yansıyor. İçinden ne geliyorsa onu yapıyor, o an aklına ne gelirse onu söylüyorsun. Aslında bu netlik ve açıklık güzel bir olgu olsa da tartmadan, düşünmeden yaptığın hareketler insanları incitebiliyor. Tüm bunların yanı sıra bir de sır saklayamayan ya da saklamayı sevmeyen bir insan olduğunu da söyleyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
272
124
83
42
22
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın