Görüş Bildir
Haberler
İnşaat Malzemeleriyle Çalışıp Şampiyon Oldular

İnşaat Malzemeleriyle Çalışıp Şampiyon Oldular

Mustafa
30.12.2015 - 17:50

İnşaat malzemelerinden yaptıkları aletlerle müsabakalara hazırlanan Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Takımı sporcuları, Türkiye şampiyonu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, 19-20 Aralık'ta Ankara'da düzenlenen ve 73 kulüpten 617 sporcunun katıldığı Kulüpler Arası Genç Erkekler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde ikincilik elde etti.

Kulüp sporcularından Said Erkam Bıyıkoğlu 55 kilogramda sağ ve sol kolda, Turan Verep ise artı 80 kilogramda sol kolda Türkiye birinciliğine uzandı.

Demir, profil, makara, halat ve plastik boru gibi inşaat malzemelerinden yaptıkları çalışma aletleriyle imkansızlıklar içinde müsabakalara hazırlanan sporcular, önemli bir başarıya imza attı.

Şampiyonada geçen yıl 50 kilogramda sağ ve sol kolda Türkiye şampiyonu olduğunu dile getiren Said Erkam Bıyıkoğlu, bu yıl yarışmalara 55 kilogramda katıldığını söyledi.

Sağ ve sol kolda yine Türkiye şampiyonu olduğunu ifade eden Bıyıklıoğlu, 'İnternetten çalışma aletlerini araştırıyoruz. İnşaat malzemelerini onlara benzeterek çalışma aleti yapıyoruz. Kısacası hiçbir sponsorumuz olmadan zor imkanlarda çalışıyoruz. Hedefimiz Avrupa ve dünya şampiyonalarına gitmek. Bunun için de desteğe ihtiyacımız var' diye konuştu.

Ankara'da yapılan yarışmalarda 80 kiloda sol kolda Türkiye birinciliğini, sağ kolda ikinciliği elde eden Turan Verep de 'Türkiye şampiyonuyum. Bir şampiyon olarak buradan çıktım. İnşaat malzemeleri ile antrenman yapıyoruz. Bu şekilde Türkiye şampiyonu olduk' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın