Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'nun Talebine Nebati'den Olumlu Yanıt: 'İmzayı Attık'

İmamoğlu'nun Talebine Nebati'den Olumlu Yanıt: 'İmzayı Attık'

Emre Ordu
05.10.2022 - 23:46 Son Güncelleme: 06.10.2022 - 00:26

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Ataşehir-Göztepe metrosunun inşası amacıyla alınacak kredi için aylardır imza atmadığını belirterek tepki gösterdi. Vatandaşa hizmette parti ayrımı gözetmediklerini söyleyen Nebati, imzayı geçen hafta attığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ilginç ekonomi açıklamasına göndermede bulunarak 'Nöroekonomi, heterodoks yaklaşım, epistemolojik kopuş vs bu imzayı atın Sayın Bakan. Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor. İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok. Zarar, ziyan, yazık, günah' ifadelerini kullandı.

"Hizmette parti ayrımı gözetmeyiz"

"Hizmette parti ayrımı gözetmeyiz"

İmamoğlu'nun bu mesajına Bakan Nebati'den yanıt geldi. İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayan Nebati 'Sayın İmamoğlu, ‘Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izni, geçtiğimiz hafta İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere Bakanlığımız tarafından imzalandı” dedi. Nebati paylaşımının devamında şunları kaydetti:

'Vatandaşlarımızın faydalanacağı bir hizmet söz konusuysa inceleme ve değerlendirme sürecinde asla parti ayrımı gözetmeyiz. Umarım belediyenin ulaşım altyapısında son dönemde oluşan sorunları giderir, mevcut projelerin üstüne beton dökmez ve İstanbulluları yollarda bırakmazsınız!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

İmamoğlu da Bakan Nebati'ye yanıt vererek, 'Sayın Bakan Nebati; öncelikle 16 milyon İstanbullu adına bu imza için teşekkür ederim. Hizmetlerin, halkımıza daha hızlı sunulması konusunda sıkı işbirliğine ve diyaloga hazırız' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
16
6
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Haseki

Yarın Nebati'nin rahatsızlığı nedeniyle Sn Cumhurbaşkanına istifa dilekçesini verdiğini ve Sn Erdoğan'ın kabul ettiğini okuyacağız. Yazık oldu alışmıştık ilg... Devamını Gör

omer ali

epistemolojik hetorodoks bir kararla bende istifa bekliyorum

Üsküdar Belediye Başkanı da iyi davranmıştı, bakalım önce hangisi gönderilecek? 😂 Seçim hamleleri mi bunlar diye de düşünmeden edemiyorum.

dasdasd

inanmadım. sosyal medyada yaptım diyip yine bir şekilde yavaşlatacaklar çalışmaları