Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu: Fatih Sultan Mehmet Tablosu Hakkında 'Sahtelik' İncelemesi Başlatıldı

İmamoğlu: Fatih Sultan Mehmet Tablosu Hakkında 'Sahtelik' İncelemesi Başlatıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin satın alarak Türkiye'ye getirdiği Bellini'nin Fatih Sultan Mehmet tablosu hakkında 'sahtelik' incelemesi başlatıldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevde bulunduğu sürecin değerlendirmesini Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve belediyenin yönetim kadrosunun katıldığı ‘Adil, Yeşil ve Yaratıcı İstanbul Yolunda 18 Ay’ isimli toplantıda yaptı.

"Fatih tablosuna incelem başlatıldı"

"Fatih tablosuna incelem başlatıldı"

İmamoğlu konuşmasında dikkat çeken bir bilgi verdi. İmamoğlu, İBB’nin satın alarak İstanbul’a getirdiği Bellini’nin Fatih Sultan Mehmet tablosuyla ilgili sahtelik incelemesi başlatıldığını aktardı. İmamoğlu, ‘fıkra gibi’ diye değerlendirdiği incelemenin, soruşturmaya dönüşmeden kapatılmasını temenni etti.

"İstanbul'un akıl dışı projelere ihtiyacı yok"

"İstanbul'un akıl dışı projelere ihtiyacı yok"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuşmasında Kanal İstanbul'a da değinen İmamoğlu, şunları kaydetti:

'Şehrimizin milyarlarca yıllık doğal yapısına ve onbinlerce yıllık eşsiz tarihine zarar vermekten başka hiç bir anlam taşımayan Kanal İstanbul belası hakkında ilgililere bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bunu yapmayın.

Lütfen bu şehre, bu millete ve bu tarihe bir kez daha ihanet etmeyin. İstanbul’un, İstanbullunun ve bu güzel ülkenin akıl dışı projelere ihtiyacı yok. Hele hele çıldırmışlara hiç yok!

Hedefiniz, motivasyonunuz ve menfaatleriniz ne olursa olsun, buna değmez. Ne karar verdiyseniz, kime söz verdiyseniz fark etmez, vazgeçin. Derhal durun. Bu millet ne bugün, ne de yarın sizi affetmez'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
35
28
7
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tablo Bellini'nin atölyesinden Bellini'nin bir öğrencisine ait. Aktroller "Bu tablo Bellini'ye ait değil ya, sahte bu" yaygarası kopardığı için sahteymiş gib... Devamını Gör

Ahmet Güney

Murat Bardakçı Bellini istambula geldiğinde Cem sultan iatanbulda değildi diye bir yazı yazmisti yaziyi okuyun sahtemi degilmi karar verin

cenigz han

Herkesi kendileri gibi sahtekar HIRSIZ sanıyor siyasal islamcılar.

cenigz han

He unutmadan, aman sahip çıkın tabloya ÇALARLAR onu da.

Resho

Çalışmayan, çalıştırmayan, sorgulanmasın diye de habire gündem değiştiremeye çalışan bir yönetim anlayışı...