Görüş Bildir
Haberler
İlk Defa Görülüyor: Koronavirüsü Atlatan İngiliz Adamın Aksanı Değişti

İlk Defa Görülüyor: Koronavirüsü Atlatan İngiliz Adamın Aksanı Değişti

İngiltere’nin Liverpool şehrinde koronavirüs nedeniyle komaya giren Wayne Oldham, komadan çıktıktan sonra garip bir İskoç aksanı ile konuşmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 hafta komada kaldıktan sonra kurtuldu

6 hafta komada kaldıktan sonra kurtuldu

Dünyanın mücadele ettiği koronavirüs bu kez de farklı bir etkiyle karşımıza çıktı. İngiltere'nin Liverpool kentinde yaşayan 46 yaşındaki Wayne Oldham'ın başına eşine az rastlanır bir olay geldi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Wayne, kötüleşmesinin ardından komaya girdi. Durumu kötüye giden Wayne'in eşi Louise Oldham eşinin cenaze törenine hazırlanırken Wayne Oldham tedaviye olumlu yanıt vererek virüsü yenmeyi başardı. Aintree Hastanesi'nde son olarak ECMO adlı kalbin ve akciğerin işlevlerini üstlenen makineye bağlanan ve 11 haftalık korona tedavisi sonrası yaşam mücadelesini kazanan Wayne,  6 hafta komada kaldıktan sonra kurtuldu.

Eşi: 'Garip bir İskoç aksanı ile konuşuyor'

Eşi: 'Garip bir İskoç aksanı ile konuşuyor'

Ancak eşi, Wayne Oldham'da bir tuhaflık olduğunu fark etti. Eşinin İskoç aksanı ile konuştuğunu fark eden Louise, 'Bunu görmek üzücüydü. Konuşmaya çalışıyordu ama yapamıyordu. Yüzündeki oksijen maskesini çıkarınca daha iyi anladım. Garip bir İskoç aksanı ile konuşuyordu' dedi.

Wayne ise, şaşkınlığını gizlemeyerek, 'Uyandığımda İskoç aksanıyla konuşuyordum. Ayaklarım ağrıyordu ve iyileşmeyeceğimi düşünmüştüm' dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
16
7
6
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
the-wizard

komadan uyanıp rusça konuşan (!) bi karı vardı aha onun yabancı versiyonu götten uydurma bi aksandır kesin

Yunus K

Ben de hastalıktan kurtulunca yedi yaşından sonra Türkçe öğrenen bir edebiyat öğretmeni gibi konuşuyordum. Ama kimse şaşırmadı meğer öncesinde de öyleymiş.

AnHur

Önce aksan sonra açlık sonra vücut BAM! zombi salgınına hoş geldiniz