Görüş Bildir
Haberler
İlişkinizi Bitiren Sebebi Tahmin Ediyoruz!

etiket İlişkinizi Bitiren Sebebi Tahmin Ediyoruz!

Selluka
19.08.2022 - 22:00

İlişkiniz bitti ama ilişkiyi asıl bitiren kimdi? Kimin hareketleri bu ilişkiyi, aşkı bitirdi? Bu testimizde ayrılık sebebinizi tahmin ediyoruz!

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu zamana kadar kaç tane ilişkin oldu?

4. Peki ilişkiniz ne kadar sürdü?

5. Peki sevdiğini en çok söyleyen kimdi, sen mi o mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birbirinize genellikle nasıl hitap ederdiniz?

7. Peki sevgililer gününde sevgilin sana ne alsa daha çok hoşuna giderdi?

8. Son olarak, siz nasıl bir çifttiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fikir ayrılığı!

srv.onedio.com

Sana göre her şey yolundaymış belki de. Ancak karşı taraf için bunu söylememiz pek mümkün görünmüyor. Çünkü bu ilişkiyi bitiren taraf o olmuş ve aslında bakarsan bir ilişkiyi bitirebilmek için gerçekten karar vermiş olmak, iyi düşünüp taşınmış olmak önemlidir, bilirsin. Yani bir süredir kafasında varmış bu. Sana belli etmeye çalışmış bile olabilir. Ancak sen ya anlatmaya çalıştığı şeyi anlamamışsın ya da anlamamazlıktan gelmişsin. Kafalarınız uyuşmamış desek yanlış olmaz. Bu ilişki aslında başından beri sadece sevgiyle ilerlemiş ve mantık devre dışı kalmış. Mantığın devreye girmesi gereken dönemde de maalesef ki partneriniz sizden daha erken aydınlanma yaşamış... Olur böyle, üzülme...

Aldatılmışsın!

srv.onedio.com

Siz ortak bir karar vermişsiniz ayrılmak için. Vermek zorunda kalmışsınız desek de yanlış olmaz. Aldatılmak oldukça yaralayıcı bir eylem ve çoğu zaman telafisi olmuyor. Yeniden deneseniz bile senin aklında hep bir soru işareti kalır gibi.  Birbirinizi daha fazla yıpratmanın da birbirinizin daha fazla vaktini almanın da artık bir gereği olmadığına karar vermişsiniz ve bu düşünce de karşılıklıymış. Bazen iki insanın sadece birbirini sevmesi de yetmiyor, sizinki de öyle olmuş işte. Mantık çerçevesi içinde bitirmişsiniz, ki bize sorarsan en güzeli de bu. Belli ki halen seviyorsun ama inan bize, sizin ayrı olmanız birlikte olmanızdan çok çok daha iyi her ikiniz için de. Herkes kendi yoluna!

İlişkinizdeki sorunları çözmeden üstünü kapatmışsınız!

srv.onedio.com

İlişkinizdeki aksaklıkları; 'hallederiz' diye rafa kaldırdığınız, halının altına süpürdüğünüz sorunları halledemediğinizi fark etmişsin sen. Ve bu sorunlar senin nezlinde büyümüş, büyümüş, büyümüş... Göz ardı edilemeyecek boyuta gelmiş. Sen de bu durumdan aşırı rahatsız olmaya başlamışsın. Bakmışsın ki böyle giderse karşı tarafı kırmaya başlayacaksın, o zaman karar vermişsin ayrılmaya işte. Çünkü sırf o ayrılınca üzülecek diye kendini kırmaya başlayacağını fark edince bu sende sinir yaratmaya başlamış ve böyle de onu daha çok kıracağını düşünmüşsün. Bize kalırsa en iyisini yapmışsın. Umarız ikiniz de daha mutlu olursunuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
23
12
9
8
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Fikir ayrılığı!

Gizem Yenikler

İlişkinizdeki sorunları çözmeden üstünü kapatmışsınız!

Linamioo

Fikir ayrılığı! Olmadı onedio, bilemedin