Görüş Bildir
Haberler
İlişkinize Bir Tutam Eğlence Bir Tutam Tutku Katacak Cinsellik Temalı 9 Masa Oyunu

etiket İlişkinize Bir Tutam Eğlence Bir Tutam Tutku Katacak Cinsellik Temalı 9 Masa Oyunu

nida
09.02.2022 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlişkinize renk katacak bu oyunları denemeye hazır mısınız?

1. Love Battle Ship

1. Love Battle Ship

Klasik amiral battı oyununun romantik olarak yeniden yorumlanmış hali. Eklenen birkaç eğlenceli aktivite ve kural, siz ve partneriniz için heyecan verici bir oyun gecesi yaratacak.

2. Loopy: Randevu Gecesi Kutusu

2. Loopy: Randevu Gecesi Kutusu

Oyun gösterge çubuğu olan bir tahta, birkaç kural ve 150 karttan oluşur. Duyguları güçlendirmek ve işleri biraz daha ilginç hale getirmek için oyunun kutusundan birlikte ipek kumaştan yapılmış bir göz bağı da çıkıyor. 

Loopy'de, partnerinizle olan bağınızı güçlendirmeyi amaçlayan bazı kışkırtıcı sorular ve 'yaratıcı' görevler var.

3. Dirty Minds

3. Dirty Minds

İki çift olarak veya sadece partnerinizle birlikte oynayabileceğiniz Dirty Minds, yapabileceklerinizin sınırlarını zorlayan bir oyun...

Bu oyunu oynamak için utanç duygunuzu bir kenara bırakmalısınız...

4. Bedroom Battle

4. Bedroom Battle

Macera arayan çiftlerin oyunu; Yatak odası Savaşları, adının hakkını veriyor. 

Basit bir kart oyunu konseptine sahip olan oyun; en çok ödül kartını toplayan oyuncunun kazanması prensibine dayanır. Böylece nihai 'ödülü', özel bir son cesaret kartını oyunun kazanan oyuncu hak eder. Bu oyunun cinsiyete özel rolleri yoktur, bu nedenle tüm çiftler için harikadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dokun ve Anlat

5. Dokun ve Anlat

Dokun ve Anlat, çiftlerin yeniden bağlantı kurmasına ve sohbet etmesine yardımcı olduğu için tatlıyı biraz seksilikle birleştirir. 

Bu oyun, partnerinize karşı biraz açık ve savunmasız kalarak aranızdaki alevi yeniden körüklemenizi sağlar. Dokun ve Anlat, benzersiz ve samimi dokunuşun harika bir kombinasyonuna sahiptir, ancak daha çok konuşmak ve açılmakla ilgilidir. 

Bu, dokunmadan çok konuşmalarla ilgilenenler için iyi bir oyun. 250 kart arasından seçim yapabileceğiniz bir sürü soru ve aktivite var. Gecenize anlatarak başlayın ve biraz daha dokunaklı ilerleyin.

6. Seks zarları

6. Seks zarları

Kolay ve taşınabilir... Romantik bir hafta sonu kaçamağı için mükemmel bir oyun. Bu seks zarları, ilişkinize heyecanı getirecek şey olabilir.

Görselde farklı pozisyonlara sahip iki zar var. Üçüncü zarda, vücudun farklı bölgeleri ve son zar ne yapılması gerektiği var. 

Avucunuzda sallayın ve atın. Gerisi ne kadar şanslı olduğunuza kalmış. 😉

7. Çiftler için Doğruluk mu Cesaret mi

7. Çiftler için Doğruluk mu Cesaret mi

Doğruluk mu Cesaret mi, küçük boyutlarda bir kutu içinde gelir. Bu küçük kutuda, yaramaz oyunları ateşlemek için 50 doğru ve 50 cesaret kartı vardır. 

Oynanması ise çok kolay, Bir adet Doğruluk mu cesaret mi kartı seçin ve üstünde yazan soruyu cevaplayın veya cesaret kartıysa o şeyi yapın...

Doğruluk kartları, yatak odasında ne denemek istediğiniz veya eşiniz hakkında sevdiğiniz şeyler gibi sorular sorar. Bazı cesaret kartları ise masajları, öpücükleri ve daha fazlasını içerir.

8. Sex - Stack

8. Sex - Stack

Bir Jenga meraklısıysanız, Sex Stack tam size göre bir seks oyunu! 

Jenga, Sex Stack, kulenin düşmesine izin vermeden blokları nazikçe çekmek için aynı oyun tasarımını kullanır. Ancak her blok bir kart talimatıyla eşleşerek oyuna benzersiz deneyimler katar. Bu 'talimat' kartları, basit sorulardan gerçekten ismine yakışan 'hardcore' aktivite kartlarına kadar çeşitlilik gösterir!

9. Fetiş - Baştan Çıkarma

9. Fetiş - Baştan Çıkarma

Bu oyun fetiş fanatikleri içindir. 

Deri fetişini, hakimiyeti, üniformaları bu oyunla deneyin! Son derece maceralı bir oyun olmasına rağmen, yine de güvenliğe ve her oyuncunun oyunlarında rahat olmasını sağlamaya odaklanır.

Fetish Seductions bir kart oyunudur ancak sette tüy, mum, ip ve maske gibi birçok eğlenceli ekstra bulunur...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Küçük

Linkleri olsaydı iyi olurdu yani :D