Görüş Bildir
Haberler
İlişkiniz Bir Mevsim Olsaydı, Hangisi Olurdu?

etiket İlişkiniz Bir Mevsim Olsaydı, Hangisi Olurdu?

luna
25.10.2022 - 22:03

Acaba ilişkiniz hangi mevsime benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Peki en sevdiğin meyve nedir diye sorsak?

3. Bu renklerden en çok ilgini çeken hangisi?

4. Peki hangi ayda doğdun?

5. Partnerinle ne zamandır berabersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerinin en sevdiğin özelliği ne?

7. Son olarak bu çiftlerden birini seç! Hangi çiftin seni ve partnerini yansıttığını düşünüyorsun?

İlkbahar olurdu!

Partnerinle olan ilişkiniz adeta baharda açan çiçekler gibi taze bir ilişki olduğu için ilişkinizi İlkbahar mevsimine benzettik! Bahar gelince herkesi saran o tatlı sevinç partnerinle arandaki ilişkini özetler nitelikte. Ilımlı ve sakin bir ilişkiniz olduğu için bir mevsim olsaydınız bu kesinlikle İlkbahar olurdu diye düşünüyoruz!

Yaz olurdu!

Yaz ayının kavurucu sıcaklığında serin bir suya girmek gibi ferahlatan bir ilişkiniz olduğu için ilişkinizi yaz mevsimine benzettik! Birbirinize çok zıt olsanız da aynı zamanda dengeleyici ve destekleyici bir ilişkiniz olduğu da gözümüzden kaçmıyor. Bu nedenle partnerinle olan ilişkin bir mevsim olsaydı bu kesinlikle yaz olurdu!

Sonbahar olurdu!

Sonbaharda dökülen yapraklar, her yerin turuncumsu bir renge bürünmesi insana her zaman romantik gelir. Aynı senin partnerinle arandaki ilişki gibi! Partnerinle aranda kibar, romantik ve sakin bir ilişki olduğundan dolayı bir mevsim olsaydınız bu kesinlikle sonbahar olurdu diye düşünüyoruz!

Kış olurdu!

Partnerinle dışarıdan ne kadar soğuk ve ciddi görünseniz de içiniz adeta eğlence ve mutluluk dolu! İçinizdeki sevimli kişiyi sizi tanımayan insanlara göstermemek ve her zaman çetin görünmek istediğinizi biliyoruz. Bu yüzden partnerinle olan ilişkin bir mevsim olsaydı bu kesinlikle kış olurdu diyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
14
13
11
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın