Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Mutfak Aletine Benziyorsun?

İlişkilerinde Hangi Mutfak Aletine Benziyorsun?

Aburoski
08.10.2020 - 14:00

Bakalım ne gibisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Sevgilinin yemek yapabilmesi senin için önemli mi?

3. Şu an bunlardan hangisini yemek isterdin?

4. Peki şimdi de partnerinin seks performansını puanlar mısın?

5. Hiç yürüyen merdivenlerin sol tarafında durdun mu? Bize doğruyu söyle. :)

5. Hiç yürüyen merdivenlerin sol tarafında durdun mu? Bize doğruyu söyle. :)
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç sevgilinin arkadaşlarından birini çekici bulduğun oldu mu? Bize doğru cevabı vermelisin!

7. Peki son olarak, mutsuz olduğunda ilk kimin yanına gidersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bıçak!

Sorulara verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde bıçak gibisin! Sen de bıçak gibi çok keskin bir yapıya sahipsin. Hem davranışlarınla hem kullandığın cümlelerle insanın biraz dengesini bozuyorsun. Seninle asla tartışılmaz. Öyle bir gücün var ki karşındaki insanı haklı olsa bile haksız duruma düşürebiliyorsun. Bu da partnerlerini çok fazla sinir ediyor! Ay ben bile sinir oldum şu an onlar nasıl olmasın? 

Tabii bunların yanında özünde iyi bir kalbe sahipsin. Sana kimse kötü diyemez. İnsanlar da bu iyi kalbini gördükleri için aslında seninle birlikte olmaya devam ediyor. Yoksa kim keskin sözleri olan, arada kalp kıran biriyle birlikte olsun ki? Yatakta da tam anlamıyla partnerini uçuşa geçiriyorsun. Seninle birlikte olmak mükemmel bir şey... :)

Süzgeç!

Sorulara verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde süzgeç gibisin! Ya sen çok minnoş, içi dışı aynı bir tipsin. Seninle sevgili olmasınlar da kiminle olsunlar allah aşkına? Partnerine söyleyeceğin cümlelerin gerçek anlamda özenerek seçiyorsun. Karşındaki insanı kırmamak için çok fazla çabalıyorsun. Zaten yüzüne bakan senin ne kadar da iyi kalpli, iyi niyetli bir insan olduğunu anlar. Adeta insanlar seninle birlikte olmak için sıraya girmiş durumda. Vallahi benim de sevgilim olmasaydı ben de o sıraya girenler arasında yerimi alırdım. :)

Buzdolabı!

Sorulara verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde buzdolabı gibisin! Ben hayatımda senin kadar soğuk bir insan görmedim. Hayatındaki insanlara sevgini göstermemek için adeta ekstra bir çaba sarf ediyorsun. Partnerlerin seni anlamakta güçlük çekiyor. Ya bana kızma ama biraz sevimsizsin de! Böyleyken neden birileriyle ilişki yaşıyorsun onu da anlamış değilim. Sana da eziyet gibi geliyor ilişkiler...

Bu arada çok akıllı bir insansın. Belki de bu nedenle insanlar seninle birlikte olmayı seviyor. Seninle sohbet etmek hoşlarına gidiyor ama bunun dışında yatakta bile soğuksun. Aklını hem yatak konusunda hem de partnerlerine sevimli olma konusunda çalıştırsan muhteşem olur. Bak o zaman tadından yenmez! Söylediklerimi bence önemse. Ben senin iyiliğin için söylüyorum. Bak o zaman daha çok keyif alacaksın her şeyden... :)

Mikser!

Sorulara verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde mikser gibisin! Tam hem sosyal hayatında hem de ilişkilerinde ortalığı karıştıran bir tipsin. Kusura bakma ama ilişkilerinde karşı tarafı çok fazla yoruyorsun. Sende sakinlik, durgunluk denen bir şey yok. Her sözden farklı anlamlar çıkararak partnerinin başının etini yiyorsun adeta. Yanlış anlamaların ve bu nedenle sürekli ortalığı karıştırman artık hayatındaki insanlar bıktırmış durumda. Sana bir an önce durulmanı öneriyorum. Bu böyle devam etmez, etmemeli. Kim dayanır ki sürekli başında bir şeyler ima eden, konuşan birine? Biraz sert konuşuyorum kusura bakma ama bunları söylemek zorundayım. Belki aklın başına gelir? 

Bunlarla birlikte sanırım çok fazla dönmekten kafan da karışık. Yaşadığın ilişkilerde partnerine bazı anlarda nasıl davranacağını kestiremiyorsun. Bu hem seni hem de karşındaki insanı çok yoruyor. Sadece yatakta çok iyi performans sergilediğin için belki de insanlar seninle birlikte olmayı seviyor. Onun dışında maalesef elle tutulur güzel bir özelliğin yok. :)

Fırın!

Sorularımıza verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde fırın gibisin! Sen çocukluğundan beri zaten çok sıcakkanlı, herkesle uyum içerisinde hareket eden bir insansın.  Haliyle bu uyumlu ve sıcakkanlı yapın ilişkilerine de yansıyor. Seninle birlikte olan insanlar hayatlarındaki en güzel günleri yaşıyor diyebiliriz. Kavgadan, gürültüden çekindiğin için ilişkilerinde sakinlik hakim oluyor. Bu zamana kadar birlikte olduğun insanlar da bu durumdan oldukça memnun kalmış. Biraz da yönlendirmesi kolay birisin. Bu da herkesle anlaşabilme özelliğinden kaynaklı oluyor. Elbette senin de fikirlerin çok önemli fakat ilişki yaşadığın insanın düşüncelerine daha çok değer veriyorsun. 

Genelde insanlar yönlendiren bir güç olmayı kim olursa olsun çok sever. Bu nedenle de karşındaki insanların hoşuna gidiyor. Fakat biraz söz sahibi olmanı öneriyoruz.  Evet, insanlarla uyumlu ve sıcakkanlı bir yapıda olmak elbette çok güzel fakat 'Hayır' demeyi de öğrenmelisin. Unutma sen bir bireysin ve başkalarına göre yaşayamazsın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
135
114
64
34
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pent

yapacağınız içeriğin amına koyim

deren k.

cinsiyet kısmında kadın niye botoks, aşırı makyaj, shoplu daha düz bi kadın resmi koyun şahsen tıklayasım gelmedi cinsiyetime.

melike doğan

Süzgeç! Sorulara verdiğin cevaplara göre sen ilişkilerinde süzgeç gibisin! Ya sen çok minnoş, içi dışı aynı bir tipsin. Seninle sevgili olmasınlar da kiminl... Devamını Gör