Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Dizi Karakteri Gibisin?

etiket İlişkilerinde Hangi Dizi Karakteri Gibisin?

Aburoski
14.03.2019 - 18:50

İlişkilerde hangi dizi karakteri gibi olduğunu merak ediyorsan doğru yerdesin!

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hoşlandığın cinsiyeti öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Evlisin ve eski sevgilin karşına çıkıyor. Yine eskisi gibi kalbin küt küt atıyor. Onunla görüşmeye tekrardan başlar mısın?

4. Söyle bakalım sevgilin mesleğini sevmediğini söylese onun için değiştirir misin?

5. Sevgilinin ayrılması sana koyar mı peki? Kaldırabilir misin durduk yere ayrılmasını?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bazen aynaya bakıp çok güzel/yakışıklı olduğunu düşünüyor musun?

7. Son olarak, kaçan kovalanır sözüne inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlişkilerinde "Poyraz" Gibisin!

İlişkilerinde "Poyraz" Gibisin!

Aşklarıyla hepimizi kıskandıran. Keşke beni de böyle biri sevse dediğimiz bir karakter Poyraz. Onu anmadan geçemezdik yani. Sana geleceksek olursak; Öncelikle sen zoru seven bir insansın. Bu ilişkilerinde de günlük hayatında da böyle. Sevdiğin, değer verdiğin o insan için yapamayacağın hiçbir şey yok. Hiç kimseden çekinmeden, kimseye hesap vermeden seversin. Hayatındaki insanı aşkınla adeta mest ediyorsun. Öyle kolay kolay da kanın birine ısınmaz. Isındığında da hayatını ona adarsın. Keşke herkes senin gibi olsa değil mi? Hayatındaki o değerli insanın kırılmaması için ağzından çıkan en ufak söze bile dikkat ediyorsun. Onun kırılması senin de kalbinin acıması demek. Bilmem anlatabildik mi? Bu şekilde devam etmelisin. Sakın bozma. Anlaştık mı?

İlişkilerinde "Can Manay" Gibisin!

İlişkilerinde "Can Manay" Gibisin!

Senin ilişkilerinde biraz garip olduğunu söylememiz lazım. Evet, seviyorsun seviyorsun ama nasıl? Takıntılı düzeyden kendini karşındaki o insana kaptırıyorsun. Bir süre sonra içindeki sevgi bitse de yine o insanla olmaya devam etmek istiyorsun. Bir ilişkiyi kolay kolay bitirmek istemiyorsun. Hayatındaki insan istemese bile. Yani canım zorla güzellik olmaz değil mi? Bu durumunu düzeltmen lazım yoksa hem kendini hem de hayatındaki insanı bu şekilde çok üzersin. 

Aşırı derecede de kıskanç bir arkadaşımızsın. Yapma böyle şeyler yapma. Tamam kıskan ama ayarında kıskan. Hayatındaki insanı sıkarak nasıl mutlu olacaksın ki? Dediklerimize kulak verirsen senin için daha iyi olur. Seni seviyoruz. :)

İlişkilerinde "Behzat Ç" gibisin!

İlişkilerinde "Behzat Ç" gibisin!

Sen de tıpkı Behzat Ç gibi insanı kanser edercesine ilişki yaşıyorsun. Ne sevdiğin belli ne de sevmediğin. Aslında seviyorsun ama sevdiğini bir türlü hayatındaki insana hissettiremiyorsun. Evet, onun için yapamayacağın hiçbir şey yok. Yok ama bunu karşındaki insana biracık da olsa hisset. Az da olsa kıskanabilirsin mesela. Ona asker arkadaşın gibi davranmasan da iyi olur. Sürpriz yapmayı da hiç sevmiyorsun. Herkese nasılsan ona da öylesin. 

Karşındaki insana biraz daha yakın olmalısın. Eğer dediklerimize kulak verirsen emin ol sen de o da mutlu olacaksınız. Ona yakın davran sana başka bir şey demiyoruz. :)

İlişkilerinde "Candan" gibisin!

İlişkilerinde "Candan" gibisin!

Biliyorsun Candan karakteri Kızım dizisindeki genç bir kızımız. O da senin gibi birine aşık olduğunda bunu kendine itiraf edememişti. Sen de öylesin. Aşık olduğuna, sevebileceğine inanmıyorsun ama sevdin mi kimseye belli etmesen de adeta onun için yaşıyorsun. Aşk senin gözünü o kadar kör ediyor ki karşındaki insanın yalan söyleme ihtimaline bile inanmıyorsun. Bu kadar temiz değil hayat canım. Bu nedenle biraz gözlerini açmalısın. Herkes sütten çıkmış ak kaşık değil. Tamam aşıksın ama aşıksın diye de herkes melek değil. Bu nedenle sana söylenen her şeye inanma, kanma. Her şeye de tamam diyen bir yağın var. Pek sorgulamıyorsun da yaşananları. Seni çok güzel kandırırlar valla. Bu nedenle cingöz ol ve ilişkilerinde dikkatli ol. İnsanların seni kullanmalarına izin verme. Seviyoruz seni hadi bakalım. :)

İlişkilerinde "Bihter" gibisin!

İlişkilerinde "Bihter" gibisin!

Tabii ki de ilişkiden bahsediliyorsa Bihter'den bahsetmeden olmaz! Sen de tıpkı onun gibi sevdin mi tam seviyorsun. Gözün sanki hiçbir şeyi görmüyor. Yaptığın yapacağın şeylerin sonucu senin için önemli değil. Yeter ki sen sevdiğinle birlikte ol, beraber mutlu olun. Başka bir şey istemiyorsun. İlişkin hakkında insanların neler dediği zerre umrunda değil. Umrunda da olmasın zaten. 'Hayata bir kere geliyorum. İlişkimi istediğim gibi yaşarım. Ben nasıl mutluysam öyle devama ederim.' diyenlerdensin. İlişkinde sorun yaşamayı sevmiyorsun yaşadığında da üstesinden bir şekilde geliyorsun. Sevgilinin düşünceleri senin için önemli. Bir de fena kıskanç birisin. Bu sevgilini ara ara sıksa da siz bu şekilde mutlusunuz. Bozma aynen bu şekilde devam et. Sen bu işi biliyorsun. Sadece sev ve mutlu ol.

İlişkilerinde "Nihan" gibisin!

İlişkilerinde "Nihan" gibisin!

Nihan'ı biliyorsun. Aşık, dertli, eğlenceli. Ne ararsan var yani. Birini sevmek senin için sorma sevdiğinde de onu asla bırakamıyorsun. Her şeyi yapabilirsin onun için. Ondan iyiliği için onu sensiz bile bırakabilirsin. Aynı zamanda sen ilişkilerinde çok kıskançsın. Kıskanç olman hayatındaki insanı sıkmıyor aksine çok seviyorlar senin bu halini.  

Aşık olduğunda çok tatlı bir insan oluyorsun sen. sorun sevmeyen de bir insansın. Sorun yaşadığında çözmek için çok uğraşıyorsun. Sorun yaratmak senin yapında yok. Sevgilinle çok güzel bir uyum yakalıyorsun yani. Bu şekilde devam et. Böyle güzelsin sen. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
156
141
109
44
38
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
adekaj

hoslandigim cinsiyet erkek yaparsam poyraz kiz yaparsam bihter geliyor... Bu terslikte bir is var

soztekin

Editörümüz ilk soruda hata yapmış, hoşlandığın cinsiyeti öğrenelim yazmış ama test sonuçlarına göre testi çözenin cinsiyetinin sorulması gerekiyor :)

Aymira Ay

İlişkilerinde "Poyraz" Gibisin!

Burak Avcı

cinsiyeti erkek sectiniz sanırım