Görüş Bildir
Haberler
İlişki Yaşarken Nasıl Birine Dönüşüyorsun?

etiket İlişki Yaşarken Nasıl Birine Dönüşüyorsun?

Tek tabanca olduğun zaman her şey kolay, asıl karakterin kendini hemen belli eder. Ama işin içine sevgili faktörü girdi mi, durumlar anında değişir hiç şaşmaz! Peki, sen sevgilin olduğunda nasıl biri olup çıkıyorsun? Cevabı öğrenmek için doğru teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle lütfen.

3. Bir düğüne katıldığında aklından geçen ilk cümle ne oluyor?

4. Biriyle flört etmeye başladığında ona ne sıklıkla mesaj atarsın?

5. Sevgilinin annesine mi daha yakın olursun, yoksa babasına mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bugüne kadar kaç ciddi ilişki yaşadın?

7. Eski sevgilin seni öğle yemeğine davet etti ama bu arkadaşça bir davet, arkasında bir art niyet olmadığından eminsin...

8. Geldik son soruya! Sevgilin iş için 3 aylığına yurt dışına gidiyor...

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bağımsızlığına çok düşkün bir sevgilisin!

İlişkilerinde hiçbir zaman günümün her saatini sevgilimle geçireyim, yanından ayrılmayayım diyen birisi olmamışsın. Bağımsızlığına düşkünsün ve sağlıklı bir ilişkinin ayrı ayrı vakit geçirmeyi becerebilmekte yattığını düşünüyorsun. Haksız da sayılmazsın ama aradaki dengeyi koruman lazım. Bağımsızlığa olan düşkünlüğün sana bir sevgilin olduğunu unutturmasın!

Sen sevgilisine zamk gibi yapışan türden birisin!

Bir ilişkinin olması çok güzel bir şey elbette ama sen ilişkilerini adeta iliklerinde hissediyorsun. Fırsatın olsa bütün vaktini sevgilinle geçirir, yanından bir adım bile ayrılmazsın. Tamam, sevmek ve sevilmek istemene sözümüz yok ama tek başına bir birey olduğunu da hatırlamalısın. Hayatının merkezine ilişkini oturtursan bu kez sen kaybolup gidersin, aradaki dengeyi tutturmaya bak!

Sen ilişkide sözünü geçiren taraf oluyorsun!

Maşallah, ilişkide senin kadar eli maşalısını da görmemiştik. Sevgilin olduğunda o ilişkideki sözü geçen taraf otomatikman sen oluyorsun. Baskın bir kişiliğin var ve bu ilişkilerinde de anında kendini belli ediyor. İsteklerini gerçekleştiriyor olman çok güzel tabii, arada bir sevgiline de fırsat verdiğin müddetçe!

Sen ilişkide 'ideal sevgili'nin sözlükteki karşılığısın!

Aşkı yaşamaksa yaşamak, kendine zaman ayırmaksa zaman ayırmak kısacası sende ne ararsan var. Hem sevgilini ihmal etmeden ve onu çok da bunaltmadan ilişkini sürdürüyorsun hem de kendini bir ilişkinin içinde kaybetmeyerek ihtiyacın olan bireysel zamanı da çok güzel değerlendiriyorsun. Bir insanın isteyebileceği en ideal sevgilisin yani, bravo sana!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
453
174
139
60
37
26
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
reflex

"Sen bağımsızlığına çok düşkün bi sevgilisin!" Kesinlikle,öyleyim!ben bağımsızlığıma düşkün bir insanım, diyelim.bu sebeple de,hayatım da bir sevgiliye yer y... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen bağımsızlığına çok düşkün bir sevgilisin! İlişkilerinde hiçbir zaman günümün her saatini sevgilimle geçireyim, yanından ayrılmayayım diyen birisi olmamı... Devamını Gör

galadrielll

teşekkürler onedio gene egomu okşadın